https://www.unyegundemhaber.com/

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖZTÜRK, ÜSTP’Yİ ZİYARET ETTİ

Ünye Sivil Toplum Platformu, Cumhuriyet Halk Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Cumhur Öztürk’ü konuk etti. 

ÜSTP 5. Dönem Sözcüsü Musa Kıranlı ile yürütme kurulu üyelerinin bulunduğu toplantıda Ünye’nin sorunları hakkında sohbet gerçekleşti.

CHP Ünye Belediye Başkan Adayı Cumhur Öztürk açıklamasında ;

“Ünye Sivil Toplum Platformu ÜSTP Dönem Sözcüsü Musa Kıranlı’nın nazik davetiyle gerçekleştirdiğimiz ziyaret çok verimliydi. Her biri kendi alanlarında etkili olan sivil toplum kuruluş başkanları ile Ünye’yi konuştuk. Projelerimiz hakkında açıklamalarda bulunduk. Ünye’de tekrar mahalle kültürünün canlanması için yapacaklarımızı, engelli bireylerin yaşadığı zorluklar, kapalı pazar ve sebze pazarlarındaki sorunlar, trafik, turizm gibi konularda bilgi alış verişinde bulunduk. Bana 7 ana madde altında 52 alt maddeyle Ünye’yi geleceğe taşıyacak önerilerini verdiler. Elbette ortak akılla sosyal demokrat anlayış içerisinde sorunların çözümünde hep beraber karar vereceğimizi belirttik. Değerli vakitlerini bana ayıran değerli başkanlarıma teşekkür ederim.”Dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir