https://www.unyegundemhaber.com/

CHP EKONOMİ HEYETİ ÜNYE’DE

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ekonomi Masası heyeti, Ünye’de iş adamları, sivil toplum kuruluşları ve oda temsilcileri ile buluştu.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen toplantıda “Türkiye Nereye Gidiyor” başlıklı bir sunum ile değerlendirmelerde bulunan CHP Ekonomi Masası Başkanı Faik Öztrak, Türkiye’nin son yıllarda ekonomik hamlelere ara verdiğini söyledi.

CHP EKONOMİ MASASI HEYETİ ÜNYE’DE

Toplantıya Ekonomi Masası Başkanı ve CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ekonomi Masası Koordinatörü Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Giresun Milletvekili Necati Tığlı ile CHP Ekonomi Masası Üyesi Milletvekilleri Akif Hamzaçebi, Gökan Zeybek, Özgür Karabat, Turan Aydoğan, Bedri Serter, İlhami Özcan Aygun, Orhan Sarıbal, Aykut Erdoğdu, önceki dönem CHP milletvekili ve Ekonomi Masası Sekreteri Aşkın Türeli, CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin ve Ünye İlçe Başkanı İsa Maral ve teşkilatı katıldı.

Toplantı da Ekonomi Masası Başkanı ve CHP Sözcüsü Faik Öztrak toplantıda gerçekleştirdiği konuşmayı aşağıda ki linkten izleyebilirsiniz.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir