https://www.unyegundemhaber.com/

Chp ilçe başkanlığı değerlendirme toplantısı yaptı

CHP Ünye İlçe Başkanlığı tarafından değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

CHP Ünye İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen değerlendirme toplantısı, parti üyeleri ve yöneticileri tarafından katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda, 31 Mart yerel seçim süreci değerlendirildi.

İlçe başkanlığının düzenlediği toplantı, parti içinde bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunma ve gelecek stratejilerini belirleme amacı taşıdı. Toplantıda, Ünye ilçesindeki yerel gelişmelerin yanı sıra Türkiye genelindeki siyasi atmosfer de ele alındı.

Değerlendirme toplantısı, parti içinde birlik ve beraberliği pekiştirmenin yanı sıra Ünye ilçesinde CHP’nin güçlenmesi ve yerelde daha etkili bir şekilde hizmet vermesi adına önemli bir platform sağladı. Toplantının ardından alınan kararlar ve belirlenen stratejiler, ilçedeki siyasi süreçte önemli bir rol oynayacak.

Yaklaşan seçimler nedeniyle yapılacak çalışmaların planını ve yönünü belirleyen partililer toplantıdan memnun kaldılar. Söz alanlar arasında Ünye Belediye Başkan Adayı Cumhur Öztürk’te vardı. Öztürk konuşmasında saha çalışmaları sırasında vatandaşın nelerden dert yandığını anlattı. Vatandaşın beklentilerinden iletti. Vatandaşlardan gelen istekler üzerine partililer tarafından görüşler belirtildi. Toplantının çok verimli olduğunu belirten İlçe Başkanı İsa Maral, değerlendirme toplantılarının her hafta yapılacağını belirterek seçimden galibiyetle çıkacaklarını, Ünye’de hizmet döneminin başlayacağını belirtti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir