https://www.unyegundemhaber.com/

“CHP’nin Büyük Buluşması: Ünye’de 31 Mart Seçimleri İçin Coşkulu Ziyaretler”

31 Mart yerel seçimlerine yaklaştığımız bu günlerde Ünye’de seçim heyecanı dorukta! Bugün 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Ünye’ye adeta bir çıkartma yaparak vatandaşlarla bir araya geldi.

Büyük ve coşkulu bir kalabalık ile düzenlenen ziyaretlere CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zekai Sana, CHP Ünye Belediye Başkan Adayı Cumhur Öztürk, CHP Milletvekilleri Seyit Torun ve Mustafa Adıgüzel ile CHP Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar ve partililer Akkuş-Niksar Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Seçim atmosferinin tüm hızıyla devam ettiği Ünye’de, CHP’nin önde gelen isimleri, yerel halkla daha yakın bir temas kurmak ve onların görüşlerini dinlemek amacıyla Akkuş-Niksar Caddesi’nde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerde, seçim öncesi merak edilen sorular yanıt bulurken, adaylar ve partililer, vatandaşların beklenti ve önerilerini dikkate alarak seçim kampanyasını şekillendirme fırsatı buldular.

Ünye’nin önemli cadde ve sokaklarında gerçekleştirilen bu çıkartma, CHP’nin halkla iç içe bir seçim kampanyası yürüttüğünü gösteriyor. Adaylar, sadece projelerini değil, aynı zamanda vatandaşların günlük sorunlarını anlamak ve çözüm önerilerini dinlemek için bu tür etkinliklere önem veriyor.

Ünye ziyaretinde seçim sürecini ve çalışmalarını değerlendiren CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zekai Sana, açıklamasında diğer partilerin başkan adaylarına da seslenerek şu açıklamalarda bulundu;

Her Şey Ordu İçin Olacak

Bugün Kumru’da esnaf ziyareti gerçekleştirdikten sonra meydanda güzel bir mitingimiz oldu. Saha çalışmalarımızın ilkini baba ocağı Kumru’da başlatmıştım, ilk mitingimizi de Kumru’da coşkulu bir şekilde yaptık. Ordu’nun dertlerini, sorunlarını anlattım. Geçmiş 10 yılda Ordu’nun nasıl kötü yönetildiğini, bütçenin nasıl çarçur edildiğini, belediyenin nasıl borçlandırıldığını ve bundan sonra bu durumlara nasıl engel olacağımızı anlattım. Ordu’nun acil sorunları olan yol, su, altyapı sorunlarını çözeceğimizi, pembe hayallerde bulunmayacağımızı anlattım. Ordu Belediyesini bu borç batağından kurtaracağız ve kaynakları en verimli şekilde halkın sorunlarını çözmek için kullanacağız. Her şey Ordu için olacak.

Zekai Sana’dan Başkan Adaylarına Davet

Adaylığımın geç açıklandığı ile ilgili eleştiriler var. Bu olabilecek bir durumdur. Partilerin belli süreçleri var. Biz bu süreyi koşturarak telafi edeceğiz. Ordu’yu 10 yıl yönetmiş iki belediye başkan adayı rakiplerim arasındadır. Sadece onlarla değil, bir demokrasi şöleni yapalım ve bütün büyükşehir adaylarını bir masa etrafında toplayalım. Öncelikle Ordu’yu 10 yıl yönetmiş iki aday olmak kaydıyla. Ordu’nun neden hizmetlere ulaşamadığını, bütçesinin nasıl borç batağına sokulduğunu onlardan dinleyelim, bunların nasıl çözüleceğini de bizlerden dinleyelim. Kendilerini davet ediyorum. Her şeyi konuşalım ve demokrasi kültürünü geliştirelim.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir