https://www.unyegundemhaber.com/

ÇOŞKUN ”TÜRK” ADINI SİLDİRMEYİZ

Ordu Tabip Odası Başkanı Uzman Doktor Ali Coşkun Türk Tabipleri Birliği’nden “TÜRK” adının silinmesi için meclise verilen kanun teklifi hakkında basın açıklaması yayınladı.

Coşkun açıklamasında;

“Her sene 14 Mart’ta kutladığımız tıp bayramlarını bile, Türk’ün işgale karşı direniş gününden, Tıbbiyeli Hikmetlerden, milli mücadelemizden alan Türk hekimleri olarak bizler, VATANIMIZI DA AL BAYRAĞIMIZI DA CANIMIZDAN AZİZ BİLİRİZ.

Üyesi olduğumuz Kamu Kurumu niteliğindeki TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİMİZDEN, “TÜRK” adının silinmesi için Yüce meclisimize kanun teklifi verilmesi, TÜRK adının gururunu kalbinde her zaman taşıyan vatansever Türk hekimleri olarak bizler için kabul edilemezdir.

Böyle bir durum vuku bulursa, Türk Hekimleri dışında kalan ve Türk Hekimliğine de Ülkemize de eylem ve söylemleriyle zarar veren odaklar ve işbirlikçileri sevinecektir.

Buradaki yanlış, tabeladaki isim değişikliği ile ilgisi bile olmayan ve bu şekilde çözülemeyecek bir durumdur.

Tüm bu yanlış ve zararlı öğelerden kurtulabilmenin yegane reçetesi, Türk Tabipleri Birliğine, adına yakışır temsil kabiliyetinde olan vatansever hekimlerin sahip çıkmasını kolaylaştırmak ve teşvik etmektir. Tüm Türk Hekimleri illerindeki Tabip Odalarına sahip çıkarlarsa, zaten hiçbir sakıncalı durum da ortada kalmayacaktır.

Yüce Meclisimiz tarafından, Tüm Türk Hekimlerinin odalarına sahip çıkmaya teşvik edilmesi ve seçimlerde ihmal edilmeksizin sandık başına kolayca gidilebilmenin şartlarının düzeltilmesi ile, zaten vatansever Türk hekimlerinden oluşan yönetime oy verilmesi doğal olarak tüm sorunları demokratik olarak çözebilecektir.

Teşvik edilmesini istediğimiz iki önemli konu :

Tüm hekimlerin çok düşük aidatlarla Türk Tabipleri Birliğine üyeliklerinin zorunlu hale getirilmesi ve seçimlerde sandık başına oy vermeye gidilmesinin daha fazla teşvik edilmesidir. Bu takdirde % 5 azınlık oy alanların, adaletsizce çoğunlukta olan hekimleri yönetebilmesi, üstelik de bu yönetimi ülkemize zararlı mecralarda yapması önlenebilecektir.

Bir ömrümüzü aziz milletimize hekimlik yaparak geçirdiğimiz canımız,

Bu Aziz Vatana feda olsun.

Yüce Meclisimize ve Devlet Büyüklerimize arz olunur.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR Ordu Büyükşehir Belediyesi şehirdeki ulaşım alt yapısını güçlendirme adına yol genişletme çalışmalarına …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir