https://www.unyegundemhaber.com/

CUMHUR ÖZTÜRK, ÜNYE’Yİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarılı adayı Cumhur Öztürk, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yerel halkın ihtiyaçlarına duyarlılığı ve dinamik vizyonu ile dikkat çeken Öztürk, Ünye’nin sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda daha güçlü bir şehir olması için kararlı bir şekilde çalışıyor.

Cumhur Öztürk, seçim sürecinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, halkın sorunlarını dinleyerek çözüm odaklı projelerini tanıtıyor. Şehrin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmeyi hedefleyen Öztürk’ün önceliği, sürdürülebilir kalkınma ve katılımcılık ilkesiyle hareket ederek, Ünye’nin her kesimini kucaklamak.

Öztürk’ün öne çıkan projeleri arasında altyapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri ve eğitim alanındaki yatırımlar yer alıyor. Ayrıca, yerel esnafın desteklenmesi ve istihdamın artırılması amacıyla ekonomik projelere de ağırlık veren Cumhur Öztürk, Ünye’nin yaşam kalitesini yükseltmek için kararlı bir şekilde mücadele ediyor.

Ziyaretlerine ve çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Cumhur Öztürk bugün de Ünye ziyaretlerini sürdürdü. Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar ve Ünye İlçe Başkanı İsa Maral’ın da ziyaretlere dahil olduğu çalışmalar, Ünye’de gidilmedik yer, tutulmadık el bırakmayana kadar devam edecek.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI Ünye Gölevi Mahallesi Devlet Sahil Yolu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir