https://www.unyegundemhaber.com/

Torunoğlu İnşaat “Aplus” dedi

Ünye’de sektörde öncü firmalardan birisi olan ve yapmış olduğu faaliyetlerle adından sıkça söz ettiren Torunoğlu İnşaat, yeni projesinde Aplus Gayrimenkul Yatırım Ofisini tercih etti.


İnşaat sektöründeki hareketlilik devam ederken, inşaat firmaları da gerek yapılardaki kalite ile gerekse sektördeki markalarla yapmış olduğu ortak çalışmalarda adından sıkça ettirmeye devam ediyor. Yapılarında kaliteye ve güvene önem veren isimlerden birisi olan Torunoğlu İnşaat, yapımı devam eden binasındaki dairelerin satış yetkisinde Aplus Gayrimenkul Yatırım Ofisi ile imzalarını attı.


2+1, 3+1 ve dubleks daire seçeneklerinin olduğu satışa hazır dairelerde %60 ön ödeme ve kalanı teslimatta ödeme seçenekleri sunulurken, işçilik ve malzeme konusunda kaliteli ve uygun fiyatlardan yararlanmak isteyenler, Aplus Gayrimenkul Yatırım Ofisi aracılığıyla yeni daire sahibi olabilecekler.
Yeni daire sahibi olmak isteyenler, Ünye’de 15 Temmuz Demokrasi Meydanında bulunan Aplus Gayrimenkul Yatırım Ofisi’ne uğrayarak veya 0541 909 1 452 numarası ile detaylı bilgi alabilecekler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir