https://www.unyegundemhaber.com/

DEPREM BÖLGESİNDEN DÖNEN CUMHURİYET BAŞSAVCISI ORMANCI’YA ZİYERET

Adalet Bakanı ve Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu (HSK) tarafından Kahramanmaraş merkezli afet bölgesine görevlendirilen Ünye Cumhuriyet Başsavcı Hayri Ormancı’ya    Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler derneği ziyarette bulundu.

Dernek Başkanı Cihan Çakır, Dernek Başkan yardımcısı Gökhan Beşikçioğlu, Ünye Gündem imtiyaz sahibi Semanur Beşikçioğlu, programcı ve yazar emekli din görevlisi Orhan Güler’in katılımı ile gerçekleşen ziyarette , deprem bölgesindeki görevlendirme ve çalışmalar hakkında konuşuldu.

”GÖREVİMİZİ YAPTIK”

Ünye Adliyesi’nde görevli hakim, savcı ve Adliye personellerinden oluşan 30 kişilik gönüllü ekibin başında  deprem bölgesinde çalışma yapan Ünye Cumhuriyet Başsavcı Hayri Ormancı görevi tamamlayarak Ünye’ye döndüklerini ifade etti. Cumhuriyet Başsavcı Ormancı ,Elbistan’da zor bir görev üslendiklerini   ve ekibiyle beraber bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek,  depremin bölgedeki etkilerini paylaştı.

”SİZLERLE GURUR DUYDUK”

Ziyarette ülke olarak içinde bulunduğumuz durumun acısını kalplerinde yaşadıklarını belirten ,Dernek Başkanı Cihan Çakır,’ millet olarak zor günlerde kenetlenerek tüm dünyaya örnek oluyoruz. Hep birlikte tek vücut olabiliyoruz. Bu duruma en güzel örneklerinden biride sizlerin deprem bölgesinde yapmış olduğunuz çalışmalardır. Bölgede canla başla çalışan diğer hemşerilerimiz gibi ,başta siz Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı ve Ünye Adliyesi personeli ile gurur duyduk.  Zatıaliniz nezdinde başta size ve tüm arkadaşlarınıza teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI Ünye Gölevi Mahallesi Devlet Sahil Yolu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir