https://www.unyegundemhaber.com/

MüftülüK 4-6 yaş gurubu öğrenci velilerine seminer verdi

Ünye Müftülüğünce 4-6 yaş gurubu öğrenci velilerine eğitim semineri verildi.

Müftülüğümüz, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından, Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş gurubu Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenci velilerine yönelik eğitim semineri düzenledi.

Müftülük konferans salonunda 07 Mart 2023 Salı günü düzenlenen program, Vaiz Aynur Bilgiç, ADRB Vaizi Tuğba Tombaş ve 4-6 yaş koordinatörü Kur’an kursu öğreticisi Hatice Şahin’in sunumları ile başladı.

Seminerde “Sabrın Tanımı”, “Çocukların gelişim düzeyleri”,“Mahremiyetin çocuk ihmal ve istismarının önlenmesindeki önemi”,“Eşlerin birbirleriyle iletişimi ve kaliteli zaman geçirmenin önemi”,“Aile büyüklerinin evde aile ortamında özellikle çocuk eğitimindeki önemi”, “İslamda çocuğa verilen değer”,“Din eğitiminde sevdirerek öğretme metodu”,“Çocuklarla iletişimde Hz. Peygamber (s.a.v) örnekliği”,“Dini gün ve gecelerin din eğitimindeki rolü”,“Tüketim ahlakı” gibi konu başlıkları ve detaylarını içeren sunumlar yapıldı.

Seminer, velilerin sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir