https://www.unyegundemhaber.com/

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uçak Ünye’ lilerle buluştu

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uçak Ünye’ lilerle buluştu

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Uçak ve Deva Partisi Kurucu Üyelerinden Hatice Dudu Özkal’ın Karadeniz Bölgesi ziyaretlerinin son durağı Ünye oldu.

Saha çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Deva Partisi halk ziyaretlerinin yanı sıra il ve ilçe teşkilatlarına da uğrayarak seçime her an hazır olduklarını ifade eden Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Uçak, “Bölgemizde etkin bir saha çalışması yapan partimiz yarın her an seçim olacakmış gibi Karadeniz’de başlattığımız ziyaret turlarımızı Ünye’de sonlandırdık. Sayın Başkanımız Ali Babacan nezdinde partimizin halktaki karşılığını ve sevgisini gördükçe bugün faaliyetlerimizin ne kadar anlamlı olduğunu hissediyoruz” dedi.

Deva Partisi Ünye İlçe Teşkilatı ziyareti gerçekleştiren Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Uçak ve Deva Partisi Kurucu Üyelerinden Hatice Dudu Özkal, İstanbul Kır Pidesi’nde düzenlenen tanışma ve istişare toplantısında bir araya geldi. Deva Partisi Ordu İl Başkanı Ercan Öktenay’ın da katıldığı toplantıda basın kuruluşları ile istişarelerde bulunuldu.

Vatandaşların Deva Partisi’nden Beklentisi Çok Büyük

Ziyarette saha çalışmaları hakkında bilgiler veren Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Uçak, “Saha çalışmaları kapsamında oluşturduğumuz 25 komisyon ile Türkiye’nin 81 iline ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretlerimizde hem teşkilatlarımızla bir araya geliyoruz hem de vatandaşlarımızın düşüncelerini öğreniyoruz. Vatandaşlarımızın düşünceleri bizler için çok önemlidir. Sahada vatandaşların Deva Partisi’ne ilgisi ve sevgisi, yapılan kamuoyu yoklamalarından çok daha yüksektir. Her sahaya çıktığımızda enerji depolayıp geri dönüyoruz. Vatandaşların Deva Partisi’nden beklentisi çok büyüktür. Şuanda yaşanılan en büyük sıkıntı geçim sıkıntısıdır. Vatandaşlar da Türkiye’nin ekonomik sıkıntısını düzeltip ülkeyi kurtaracak partinin Deva Partisi’ni görüyorlar. Biz sahada bunu bizzat yaşıyoruz” dedi.

Bu Pazar Günü Seçim Olsa Deva Partisi Hazırdır

Deva Partisi’nin her konuda seçimlere hazır olduğunu söyleyen Başkan Yardımcısı Uçak, “Genel Merkezimizde ve teşkilatlarımızda çok kıymetli ve değerli arkadaşlarımız var.  Böyle bir kadro hiçbir partide yoktur. Kadromuzda hiçbir sıkıntımız yoktur. Bizler de saha çalışmaları ile vatandaşlarımıza ulaşıyoruz. Biz artık “Bu Pazar günü seçim olsa Deva Partisi hazırdır” diyoruz. Biz yasal olarak, teşkilat olarak ve eylem planları olarak hazırız. Bugün ne iktidarın ne de diğer partilerin böyle bir hazırlığı vardır. Bu planlar web sitemizde ayrıntılı olarak incelenebilmektedir” diye konuştu.

La Fontaine Masalları Yerine Beştepe’den Masallar Dinliyoruz

Ülkede büyük bir ekonomik sıkıntı yaşandığını ve hükümetin sadece masal anlattıklarını ifade eden Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Uçak, “Şuanda ülkemizde vatandaşlarımızın geçim sıkıntısı, işsizlik gibi ekonomik sorunlar var. Emeklilerimizin hali içler acısı durumdadır. Bu insanları görmezden gelip her konuyu beka meselesine bağlarsak çözüm üretemeyiz. Geçen gün Kabine Toplantısı sonucunda Sayın Cumhurbaşkanı’ndan açıklamalar geldi. Bu yıl ve önümüzdeki yıllar için yapılacak bir şey duyamadık. 2053 tarihinde ne yapacağını, 2071 yılında ne yapacağını ballandıra ballandıra anlattı. Benim çocukluğumda La Fontaine Masalları vardı, şimdi ise Beştepe’den masallar dinliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir