https://www.unyegundemhaber.com/

ÇIRAKLI’DAN BASKETBOL İÇİN DESTEK ÇAĞRISI

Ulubey Ohtamış Spor Kulübü Basın Sözcüsü Doç.Dr Alper Çıraklı yaptığı açıklamada, Ordu basketbolunun gelişmesi ve başarı için destek çağrısında bulundu.

Doç.Dr Alper Çıraklı, ‘Bir proje takımı olan Ulubey Ohtamış Basketbol takımımız Ordu ve Karadeniz başta olmak üzere ülke basketboluna hizmet etmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Yaklaşık iki aydır antrenmanlarımız devam ediyor, oyuncularımız ve bizler maçların bir an önce başlaması için sabırsızlanıyoruz. Sporcularımız sağlık kontrolünden geçti, bu hafta içerisinde lisansları çıkartarak Ordu Amatör Yerel Basketbol Ligi ve Bölgesel Amatör Ligine resmi prosedürlerimiz tamamlamış ve müsabakalara hazır olacağız. Maçlarımızda seyircimizin desteğini yanımızda görmeyi istiyoruz. Ordu Recep Kara Spor Salonunu (Durugöl) doldurmalarını bekliyoruz.

Ülkemiz son günlerde ekonomi alanında önemli bir sınav vermektedir. İnşallah piyasalar kısa bir zaman içerisinde düzelir, beklentimiz bu yöndedir. Kulübümüz bir çok firma ile reklam ve sponsor anlaşmaları için ön görüşmeler yaptı. İsim sponsoru, forma sponsoru ve basın platformu alanına sponsor firmalar ile görüşmeler yapmaya devam ediyoruz. Bu hafta itibariyle bu alanda önemli adımlar atarak bir çok firma ile anlaşmalar sağlayacağız. Bizimle işbirliği yapmak isteyen firmalarla görüşmeye de hazırız.

Özellikle yurt dışında yaşayan gurbetçilerimiz bizlere inanılmaz güzel destek oluyorlar. Japonya’dan destek olan İnanlı kardeşler, Serbülent, Serkan ve İrfan İnanlı’ya teşekkür ederiz. Japonya, Almanya ve bir çok Avrupa ülkesinde yaşayan hemşerilerimize, STK’larımıza bizlere destek sözleri verdikleri için teşekkür ederiz. Onların desteği ile daha güçlü olacağız.

Bugüne kadar kısmi bir destek sağlasalar da İstanbul başta olmak üzere yurdumuzun birçok şehrinde iş insanı Ulubey ve Ordu’lu hemşerilerimizden de önemli destekler bekliyoruz. Bugün yaşanan ekonomik koşullarda desteğin küçüğü büyüğü olmaz, karınca kararınca herkesten bekliyoruz.

Halkın takımı olan Ulubey Ohtamış Basketbol takımı sizin basketbol takımınızdır. Sizlerin desteği ile Ulubey Ohtamış Basketbol takımı olarak, altyapımızı kurarak geleceğe gençlerimizi hazırlama hedefi olan önemli bir kulüp olma yolunda ilerliyoruz. Bu noktada başarı için imkanı olan herkesten destek bekliyoruz.’ dedi

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE ENGELSİZ YAŞAMA DİKKAT ÇEKİLDİ

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Ünye’de bir dizi etkinlik geçekleştirildi. Yüzüncü yıl mevkiinden kortej yürüyüşüyle …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir