https://www.unyegundemhaber.com/

Eğitim öğretim yılının birinci dönemi bugün sona erdi

12 Eylül 2022’de başlayan 2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci dönemi bugün sona erdi. 

Yarıyıl tatili dolayısıyla öğrenciler karne heyecanı yaşadı.  27 milyondan fazla öğrenci için son ders zili, iki haftalık yarıyıl tatili için çaldı. İlk ve ortaöğretim kurumlarındaki 27 Bin 840 öğrenci ve 2057 öğretmen, eğitim-öğretim yılının yarıyıl tatilini yapmak üzere bugün karnelerini aldı.

Bugün yarıyıl tatiline çıkan 27 Bin 840 öğrenci ve 2057 öğretmen  6 Şubatta sınıflara geri dönecek.

Ünye’de Saat 9:30 da Yunus Emre İlkokulunda protokolün katılımı ile 2022-20223 Eğitim Öğretim 1. Dönem karne töreni düzenlendi.

Karne törenine Kaymakam Ayhan Işık,  Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Emniyet Müdürü Celal Sarısoy,  Ünye İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muhammet Ali Gökhan, İlçe Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz katılım gösterdi.

Kaymakam Ayhan Işık ve  Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı öğrencilere karnelerini taktim ederek hediyelerde bulundular.

Kaymakam Ayhan Işık Karne Töreninde söz alırken şu demeçlere yer verdi;

“Öğretmen ve Öğrencilerimizi Tebrik Ediyorum”

“Öğrencilerimize İyi Tatiller diliyorum. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının ilk dönemini başarıyla tamamlayan öğretmen ve öğrencilerimizi buradan tebrik ediyorum” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı öğrencilerle fotoğraf çekildikten sonra şu açıklamalara yer verdi;

“Öğretmen ve Öğrencilerimize İyi tatiller diliyorum”

“Yoğun bir temponun ardından Eğitim Öğretim yılının ilk dönemini tamamlayan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Yunus Emre İlkokulunda gerçekleştirilen törene katılarak yavrularımıza karnelerini takdim ettik. Öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.”

İlçe Eğitim Müdürü Özgör Tokgöz katılımlarından dolayı protokol üyelerine teşekkür  etti.

Eğitim Müdürü Tokgöz şu açıklamalarda bulundu;

“Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz çok yoğun bir dönemi tamamladı. Zorlu bir dönem geçirdiler. Buradan öğrencilerimize önerim bol bol kitap okumaktır. Tatilde eğlenmeyi de unutmasınlar. Öğretmenlerimize de buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Protokol Üyelerimize programımıza katıldıkları için teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Karne töreni fotoğraf çekimleri ile sona erdi.

İKİNCİ DÖNE ARA TATİLİ 17 NİSAN’DA

İkinci dönem ara tatili Ramazan Bayramı başlangıcı nedeniyle 3,5 gün sürecek. 17 Nisan’da başlayan ikinci ara tatil 20 Nisan’da sona erecek.

Ara tatilin ardından 2022-2023 eğitim öğretim yılı ikinci dönemi 16 Haziran 2023 Cuma sona erecek.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR CEPHE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARIYLA BİNALAR ESTETİK VE MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANIYOR Ordu Büyükşehir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir