https://www.unyegundemhaber.com/

ENVER YILMAZ ALTINORDU’DA ESNAFLARLA BULUŞTU

ENVER YILMAZ ALTINORDU’DA ESNAFLARLA BULUŞTU

ESKİ SANAYİYE ÇİVİ ÇAKILMAMIŞ

ENVER YILMAZ HIZ KESMİYOR

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesinde Eski Sanayi Sitesi Esnafı ile buluştu. Yılmaz ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, ” Eski Sanayi Sitesine maalesef bir çivi dahi çakılamamış. Esnaf perişan, iş yerleri kapalı. Buradaki kardeşlerimiz gelecekten umutsuz bir şekilde 31 Mart seçimlerini bekliyorlar. Hiç karamsar olmasınlar, tüm sorunları çözeceğiz.” dedi

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yılmaz, bugünde Altınordu ilçesinde Eski Sanayi Sitesi ve İsmet Paşa caddesi üzerinde esnaflarla buluştu. Altınordu Beeldiyesi ana hizmet binasını ziyaret eden Yılmaz, belediye personelleri ile sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu.

“ESKİ SANAYİ NASIL BIRAKDIYSAK ÖYLE KALMIŞ”

Sanayi ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Yılmaz, “Bütün hemşehrilerimizin Ramazan’ını şimdiden tebrik ediyorum. Değerli başkanlarımızla birlikte, Eski Sanayi Sitesinde esnaf ziyaretimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Üzülerek söylüyorum ki, nasıl bırakmışsak öyle bulunmuş. Ordunun en perişan yerlerinden bir tanesi Birinci Sanayi, Eski Sanayi bölgesi maalesef bir çivi dahi çakılamamış. Esnaf perişan, iş yerleri kapalı. Buradaki kardeşlerimiz gelecekten umutsuz bir şekilde 31 Mart seçimlerini bekliyorlar. Hiç karamsar olmasınlar, inşallah 31 Mart’tan sonra mevcut tablonun durum özetini aldıktan sonra bu bölgeye yönelik yapacaklarımızı kamuoyuyla paylaşacağız.” dedi.

BURAYA YÖNELİK PROJEMİZ VAR

Yılmaz bölgeye yönelik önemli projelerinin olduğunu vurgulayarak, “Buraya yönelik şu anda bir projemiz var fakat o projeyi açıklayamıyoruz. Sebebi mevcut yapının otogar ve bu çevreye ilişkin yapmış olduğu telafisi mümkün olmayan zararların ortaya çıkabilmesi. O yüzden fiilen geldiğimizde duruma el koymak suretiyle buradaki olumsuzlukları inşallah hep beraber gidereceğiz.” diye konuştu.

ESNAF VE VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Yılmaz, “Sanayi esnafımızın sabahtan itibaren göstermiş olduğu ilgi ve alakaya canı gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik ve beraberlik 31 Mart’ta da Ordu’nun, Ordu birlikteliğinin zaferiyle sonuçlanacak.” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir