https://www.unyegundemhaber.com/

ENVER YILMAZ GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

ALTINORDU’DA ENVER YILMAZ’A SEVGİ SELİ

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmıyor. Altınordu ilçesinde ziyaretlerini sürdüren Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin ana binası ve tüm ek hizmet binalarıyla birlikte, Hükümet Caddesi ve Düz Mahalle’de bulunan esnafları ziyaret etti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, her gün farklı ilçelerde mahalle mahalle, sokak sokak esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’İN TÜM HİZMET BİNALARINI ZİYARET ETTİ

Yılmaz, Altınordu İlçesi’nde, Ordu Büyükşehir Belediyesi Merkez Binası, Düz Mahalle’de yer alan Büyükşehir Ek Binası, Atatürk Caddesi uzerinde yer alan Büyükşehir Ek Binası ile Hükümet Caddesi ve Düz Mahalle’de yer alan esnafları ziyarett etti. Yılmaz, vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

ORDU’YU ÖZLEDİĞİ BELEDİYECİLİKLE YENİDEN KAVUŞTURACAĞIZ

Gerçekleştirdiği ziyaretler sonrası
açıklama yapan Yılmaz, şu ifadelere yer verdi; ” Sabahın erken saatlerinde Altınordu ilçemizde Köprübaşı mevkiinde Barbaros Caddesi’nde bugün tarihi çeşmemizin önüne gelmek suretiyle yol üzerinde gördüğümüz bütün esnaf kardeşlerimize hayırlı işler dedik. Altınordu’daki tüm kardeşlerimize esnaf ziyaretimize devam edeceğiz. Hiç kuşkumuz yok. Ordu ilimiz, eski şanına yakışır mahiyette 2014-2018 arası yapmış olduğumuz belediyecilik hizmetleri ile Türkiye’de belediyecilikte model oluşturan il sıfatını inşallah 31 Mart’tan sonra tekrar kazanacak. Çok az kaldı. Tüm hemşerilerimize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir