https://www.unyegundemhaber.com/

ENVER YILMAZ HIZ KESMİYOR

ENVER YILMAZ HIZ KESMİYOR

ENVER YILMAZ’DAN YOĞUN TEMPO

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesinde bulunan Ordu Şehirlerarası Otobüs terminali ve ilçe merkezindeki esnafları ziyaret etti. İlk ziyaretini Ordu Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne yapan Yılmaz, esnafların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Aynı zamanda, şehirlerarası yolculuk yapacak vatandaşları ile sohbet etti.

İNŞAAT ÇALIŞMALARI ENVER YILMAZ DÖNEMİNDE BAŞLADI

Terminal ziyareti sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Yılmaz, “Toplam 22 bin metrekarelik alan üzerine projelendirilen ve kendi elektiriğini üreten modern terminalin temellerini de biz atmıştık.

Terminalde işletme sahipleri ile sohbet ederek, bol kazançlar diledik. Seyahat etmeye hazırlanan vatandaşlarımıza iyi yolculuklar diledik.

Temaslarımız sırasında üzülerek gördüm ki Türkiye’nin her yerinden otobüsle gelen vatandaşların ilk uğradığı yer olan terminale, mevcut belediye başkanı, açıldıktan sonra bir kez olsun uğramamış. Vatandaşların sorunlarını dinlememiş. Varsın onlar yarın yokmuşçasına çalıp oynamaya devam etsinler. Hiç merak etmeyin, bu çarpık düzeninin bitmesine, çok az kaldı” ifadelerine yer verdi.

İLÇE MERKEZİNDE ESNAF ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Enver Yılmaz, Yeni Otogar ziyareti sonrasında Orsan Mevkiinde ve ilçe merkezinde esnafları ziyaret etti. Esnaf ziyaretleri sırasında, bölgedeki ticari faaliyetler hakkında bilgi aldı ve esnafların beklentilerini öğrendi.

ÇAMSAN YÖNETİCİLERİ VE İŞÇİLERLE BULUŞTU

Enver Yılmaz, Avrupa’nın 4. büyük fabrikası unvanına sahip Çamsan A.Ş’ye de ziyaret gerçekleştirdi. Fabrika yöneticileriyle bir araya gelerek Ordu’nun sanayi potansiyeli hakkında görüş alışverişinde bulundu ve fabrikanın bölge ekonomisine katkıları hakkında bilgi aldı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir