https://www.unyegundemhaber.com/

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının ardından teşekkür ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Yılmaz, bugün gerçekleştirdiği programda Ünye, İkizce, Çaybaşı ve Akkuş ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ünye ilçesinde gerçekleşen ziyarette konuşan Enver Yılmaz, ilçenin yeşil doğası, zengin tarihi ve kucaklayıcı kültürel mirasıyla önemli bir yer olduğunu belirtti. Enver Yılmaz, Ünyelilerin 31 Mart seçimlerinde kendilerine verdiği destek için teşekkürlerini iletti.

Ziyaretlerin ardından dikkat çeken bir başka olaya da katılan Enver Yılmaz, geçtiğimiz günlerde vefat eden Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi Bilimler Fakültesi’nin eski Genel Sekreteri Ahmet Erkan Birben’in cenaze törenine katıldı. Birben için dualar eden Enver Yılmaz, “Milliyetçi-Ülkücü camianın sevilen isimlerinden Ahmet Erkan Birben’in vefatı bizleri derinden üzdü. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun” dedi.

Enver Yılmaz, gün içerisinde İkizce, Çaybaşı ve Akkuş ilçelerinde de vatandaşlarla bir araya gelerek teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 22.04.2024- 28.04.2024 tarihleri …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir