https://www.unyegundemhaber.com/

ENVER YILMAZ’DAN ÜNYE’YE YAKIŞAN HAMLE

İyi parti Ordu büyükşehir belediye başkan adayı Enver Yılmaz ünye limanın adı Şükrü Yürür olmalı dedi. İyi parti Ordu büyükşehir belediye başkan adayı Enver Yılmaz ‘ın bu düşüncesi Ünye’de büyük ses getirdi. Yılmaz konuyla ilgili şunları söyledi “Merhum bakanımız Şükrü Yürür ordu’ya büyük hizmetler yapmıştır.Bunların içinde en önemlilerinden biride Ünye limanıdır. Bu limanı balıkçı barınağı olarak başlatan saygıdeğer,rahmetli yürür,burayı sonunda liman yapmayıda başarmıştır.

Bugün ordu büyükşehirin en büyük gelir kaynaklarından biri olan bu limana rahmetli Şükrü Yürür’ün adı yakışır.”dedi.Geçtigimiz hafta bir TV kanalında olayın duyulması dan sonra Enver Yılmaz adeta Ünye’de gündem oldu. Konuyla ilgili düşüncelerini aldığımız bazı vatandaşlar şunları söyledi”Bu çok güzel bir yaklaşım. Ben iyi partili değilim iyi Parti’ye oy vermeyi düşünmüyordum ancak Enver Bey’in bu yaklaşımından sonra düşüncelerim değişti Enver bey’i bu kararından dolayı çok teşekkür ediyorum.derken bir başka vatandaş ise “Enver Yılmaz’ın Ünye için ünye’nin bir değeri için böyle güzel bir düşüncesi olması çok hoşumuza gitti. Şükrü bey ünye’ye büyük hizmetler yaptı,tabiki orada isminin yaşatılması çok güzel. Oyum Enver Yılmaz’a “dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir