https://www.unyegundemhaber.com/

Erdal Beşikçioğlu’ndan Mansur Yavaş’a ziyaret

31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlere yönelik belirlenen adaylar ve yapılan ilk anket sonuçları kamuoyuyla paylaşılmaya başlandı.

Mansur Yavaşı Ziyaret Etti!

CHP’nin Ankara Etimesgut’ta aday gösterdiği Erdal Beşikçioğlu’nun adaylığının duyurulmasının ardından, Mansur Yavaş krizi iddiaları ortaya atılmış, ancak CHP tarafından bu iddialar yalanlanmıştı. Beşikçioğlu, geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret ederek “Ankara’nın abisine geldik” ifadelerini kullanmıştı.

İŞTE YAPILAN İLK ANKETİN SONUÇLARI

Etimesgut’ta gerçekleştirilen ilk anket, araştırma şirketi AREA tarafından yapıldı. Vatandaşlara yöneltilen “Etimesgut Belediye Başkanlığı seçiminde oy tercihiniz nasıl olur?” sorusuna göre, Beşikçioğlu yüzde 38.7 oranında destek alırken, MHP’li Enver Demirel ise yüzde 36.9 oranında tercih edildi.

Kararsızların dağıtılması sonucunda geçerli oylarda Beşikçioğlu’nun oy oranı yüzde 49.2’ye yükselirken, rakibi Demirel yüzde 47’de kaldı.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde MHP yüzde 40.6 ile birinci parti olmuş, CHP ise yüzde 37.5’lik oy almıştı. Etimesgut’taki son ankette ise Beşikçioğlu liderliğini sürdürüyor gibi görünüyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BAŞKAN GÜLER’DEN 19 MAYIS MESAJI

BAŞKAN GÜLER’DEN 19 MAYIS MESAJI Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 Mayıs …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir