https://www.unyegundemhaber.com/

EŞİNİ BIÇAKLAYAN ZANLI YAKALANDI

Ünye’de bir süredir ayrı yaşadığı eşi Canan Türk’ü (36), 6 yerinden bıçaklayarak yaraladıktan sonra kaçan Naci Türk (38), polis ve jandarmanın ortak yürüttüğü operasyonla dere kenarında yakalandı. Öte yandan Naci Türk’ün, dini nikahla birlikte yaşadığı 2 çocuk annesi Öznur Temiz’in ölümüyle ilgili arandığı belirtildi.

Olay, 3 Ekim sabahı Kaledere Mahallesi Harmandüzü Sokak’ta meydana geldi. Naci Türk, iddiaya göre, anlaşmazlık nedeniyle ayrı yaşadığı eşi Canan Türk’ün 1’inci kattaki evine iskele ile balkondan girdi. Eşini 6 yerinden bıçaklayan Türk, evden kaçtı. Kadının çığlıklarını duyan komşular, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbarla gelen ekipler, yaralı Canan Türk’ü önce Ünye Devlet Hastanesi’ne götürdü ardından Ordu Devlet Hastanesi’ne sevk yapıldı. 2 çocuk annesi Türk’ün hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Ekipler yürüttükleri operasyon ile şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Burada yapılan incelemelerde Naci T.’nin çadır kurmak için toprağa kazı yaptığı ve yerin altında saklanmaya çalıştığı öğrenildi. Öte yandan şüpheli Naci T.’nin çeşitli suçlardan da sabıkalı olduğu ve hakkında aranma kararı olduğu bilgisine ulaşıldı. 2 çocuk annesi genç kadının şüpheli ölümü nedeniyle aranıyordu.

11 Nisan 2022 tarihinde meydana gelen olayda ise evinde çıplak cesedi bulunan, dini nikahla birlikte yaşadığı 2 çocuk annesi Öznur Temiz’in ölümüyle ilgili olarak da Naci T.’nin arandığı öğrenildi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 01.05.2024 VEFAT İLANLARI

GÜLHANIM OCAKDAN VEFAT ETTİ Göbü Köyü Köyaltı Mahallesinden merhum Halit Ocakdan’ın eşi, Galip ve Hayati …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir