https://www.unyegundemhaber.com/

ESKİ EŞİNİ YAKAN ADAMA 19 YIL HAPİS

Fatsa ilçesi Dolunay Mahallesi’nde 12 Ocak tarihinde meydana gelen olayda Erkan E. , 2021 yılında boşandığı 2 çocuğunun annesi Elvan S. ile konuşmak için evinin önünde bir süre bekledi. Erkan E. eşinin üzerine yanıcı madde döküp ateşe verdi.


Olayın ardından tutuklu bulunan Erkan Emiroğlu hakkında düzenlenen iddianame sonrası Fatsa Ağır Ceza Mahkemesi’nce ‘Tasarlayarak Canavarca Hisle Veya Eziyet Çektirerek Öldürmeye Teşebbüs’ suçundan, baba T.E. hakkında ise ‘Öldürmeye Teşebbüs Suçuna Yardım Etme’ suçundan dava açıldı.

Fatsa Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya sanık Erkan E, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Mağdur Elvan S. ise duruşma salonunda hazır bulundu.

Mağdur Elvan S, sanığın bu işi tasarlayarak yaptığını savunarak “Olayın ardından beni kurtarma eylemine girmedi. Kendisi hem benim hem de çocuklarım hayatını mahvetti. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum. Müebbet istiyorum.” dedi.

Davanın 6’ncı duruşmasında mahkemeye heyeti Erkan E. , ‘Boşandığı Eşe Karşı Canavarca Hisle Kasten Öldürmeye Teşebbüs’ suçundan indirim uygulanmaksızın 19 yıl hapis cezasına çarptırdı. 

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir