https://www.unyegundemhaber.com/

ESNAFTAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

ESNAFTAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Bir dizi ziyaret, inceleme ve açılışlara katılmak üzere Ordu’ya gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, geçtiğimiz günlerde kentte meydana gelen yoğun yağışla birlikte oluşan taşkın sonrası zarar gören esnafa ziyarette bulundu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı ziyareti sonrası TBMM Başkanı Kurtulmuş; Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yanı sıra birçok protokol mensubu ile yaşanan doğal afetle birlikte zarar gören Altınordu esnafını tek tek gezerek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Altınordu esnafı yaşanan olumsuzluğun Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yoğun çalışmaları ile kısa süre içerisinde bitirildiğini söyleyerek kendisine teşekkürlerini ilettiler.

“ALLAH RAZI OLSUN, HAKKINI ASLA YİYEMEYİZ”

Altınordu esnafı ziyarette şu sözlere yer verdi:

“Hilmi Bey’den Allah razı olsun, yaşanan sel sonrası mahallemizde çok güzel çalıştı. Hakkınız asla yiyemeyiz. Çocukluğu şehrimizde geçmiş bir başkanımız bizlere gerekli desteği verecek ve daha iyi bir iş yeri olarak Ordu’muza hizmete devam edeceğiz.”

DEVLETİN HER İMKANIYLA YANINIZDAYIZ

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ise devletin her imkanıyla afetzede esnafın yanlarında olduğunu söyleyerek bol kazançlar diledi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 22.04.2024- 28.04.2024 tarihleri …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir