https://www.unyegundemhaber.com/

FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİ’NE HASTANE GİBİ SAĞLIK OCAĞI

Ünye’nin Fevzi Çakmak Mahallesinde ilçenin büyük sağlık ocağı hizmete açılacak. 6 doktor, 112 istasyonu ve en büyük sağlık ocağı olma özelliğini koruyacak olan Fevzi Çakmak Sağlık ocağı inşaatının tamamlanmasının ardından vatandaşların hizmetine girecek.

“Aile Sağlık Merkezimiz Mahallemizin Hastanesi Olacak”

3 katlı binasında 6 doktorun faaliyet göstereceğini ifade eden Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Çalışkan, “Daha önceki Aile Sağlık Merkezimiz eski bir belediye binasında mevcut olup kiralanmış biçimde faaliyet gösteriyordu ancak gelinen noktada 5 tane doktoru olan hatta 6. doktor da büyük ihtimalle olacak bir aile sağlık merkezi haline geldi. Binanın ikinci katında 112 İstasyonu bulunmaktadır. Üçüncü kata ise Verem Savaş Dispanseri taşınacaktır. Burası mahallemiz için sadece bir aile sağlık merkezi değil hastane gibi olmuştur. 400 m2’lik güzel bir binayı mahallemize kazandırdık. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum.

“Binamız Düşünülenden Erken Tarihte Hizmete Geçecek”

Aile Sağlık Merkezinin En Yakın Zamanda Açılacağını belirten Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Çalışkan, “Müteahhit arkadaşımla görüştüğümde kendisi binayı gününden erken teslim edeceğini ve Sağlık Grup Başkanlığından aldığım bilgiye göre verilen tarihten erken açılacağını belirtildi. Bina içindeki teçhizatlar tamamen bitti, dış çevre düzenlemesi de bitmek üzeredir. Ben binanın en kısa sürede açılacağını düşünüyorum. Vatandaşlarımız ve engelli bireyler binaya girerken çok rahat edeceklerdir. Binamız mahallemize hayırlı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir