https://www.unyegundemhaber.com/

GENÇLİK BAŞKANININ YANINDA…

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı AK Parti Ünye Gençlik Kolları Üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Tavlı’ya görkemli bir karşılama yapan gençler “Gençlik Her Zaman Yanınızda” derken Başkan Tavlı ise 31 Mart’ta gençlerle birlikte Ünye’de tarih yazacaklarını söyledi.

Başkan Alparslan, “Gençlerimizin Her Zaman Arkasındayız”

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ise “Genç kardeşlerimin gözündeki bu ışık olduğu müddetçe ne bu partinin ne de memleketin sırtı yere gelir. Bu enerjinizi ve aşkınızı hiçbir zaman kaybetmeyin. Gençlerimizin her zaman arkasındayız” diyerek gençlere gösterdikleri fedakarlık nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Tavlı, “Gençlerimiz Türkiye Yüzyılı’na Hazır”

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gençlerin fedakarlıklarının göz doldurduğunu ifade ederek “Samimi karşılamadan şunu anladım ki Sayın Cumhurbaşkanımızın 1994 ruhu ile başladığı yerel yönetimlerdeki faaliyetlerinin başarısının devamına gençlik hazır. Türkiye’nin ikinci yüzyılı olan Türkiye Yüzyılı’na gençlerimizin hazır olduğunu görmek ve buna şahit olmak bizleri mutlu etti. AK Parti’nin bugünkü başarısının arkasında kadınlarımızın ve gençlerimizin emekleri büyük. Biz de bu başarıya katkı sunarak bugüne kadar gece gündüz demeden yürüdüğümüz bu yolda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Gayretimiz ve çabamız bu yönde devam edecektir” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir