https://www.unyegundemhaber.com/

Gençlik ve Spor Bakanlığından, Amatör Spor Kulüplerine Destek

Gençlik ve Spor Bakanlığından, Amatör Spor Kulüplerine Destek 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Türkiye’de eşzamanlı olarak spor kulüplerine destek hedefiyle ayni ve nakdi yardım töreni düzenledi.

Ordu’da Yeni Valilik Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen törende konuşan Vali Tuncay Sonel, sporculara başarılar diledi.

Spor kulüplerine destek amacıyla spor malzemelerinden oluşan ayni ve nakdi yardım töreni kapsamında Ordu’da son iki yıldır faaliyet gösteren 138 Spor kulübüne toplam 3.735.000 TL nakdi yardım ile çanta, tişört, şort, yelek ve yağmurluktan oluşan 3.000 adet spor malzemesinin dağıtılacağını belirten Vali Sonel, Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleri ile Ordu’nun her ilçesine spor yatırımı yapıldığını söyledi.

Yapılan yatırımlar için Cumhurbaşkanı Sayın recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu emeği geçenlere teşekkür eden Vali Tuncay Sonel, “Buradan ben inanıyorum ki nice şampiyonlar çıkacak. Sporla uğraşan, müzikle uğraşan, görsel sanatla uğraşan çocuklarımızın dersleri de başarılı olur. İnşallah herkes gönlünden geçen yeri kazanır, ileri de o güzel mevkilere gelir. Ailesine, bu vatana, rengini şehitlerimizin kanından alan beyaz ay yıldızlı al bayrağımıza ve ülkemize faydalı işler yapar. Bu vesileyle tekrar sizlerin huzurunda bu toprakları vatan yapan ecdadımızı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum. İnşallah bu gençlik, bu evlatlar bizleri de geçecek en güzel işleri yapacak bu memlekete, bu insanlara, bu bayrağa, bu ezana, bu topraklara. İnşallah sizlere bir katkı olur. Yolunuz bahtınız açık olsun” diye konuştu.

Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Fatih Azgı ise, “Ordu’daki sporun gelişimine, Ordu’daki sporcuların yeri geldiğinde baba şefkatiyle onlara yaklaşan, onları kucaklayan, her zaman kanat geren, Ordu’daki sportif faaliyetlerin her birisine desteğini hiç esirgemeyen, yine Ordu’daki kulüplerin gelişmesine her zaman katkı sunan Sayın Valimize sizler huzurunda çok teşekkür ediyorum” diyerek, sporcuların gayretleri sayesinde Ordu’nun sportif alanda daha çok gelişeceğine vurgu yaptı. 

Konuşmaların ardından Vali Tuncay Sonel, temsili çeki kulüp yöneticilerine, antrenörlere, sporculara takdim etti ve günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir