https://www.unyegundemhaber.com/

GÖLKÖY VE AYBASTI’NIN TİCARİ YOLUNA SICAK ASFALT

GÖLKÖY VE AYBASTI’NIN TİCARİ YOLUNA SICAK ASFALT

GÖLKÖY VE AYBASTI’NIN ASFALT MUTLULUĞU

Ordu’da, başlatılan sıcak asfalt seferberliği tüm hızıyla sürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Gölköy ilçesinde, Düzyayla mahallesini Aybastı ilçesine bağlı Alacalar ve Kayabaşı mahallesine bağlayan yolda sıcak asfalt çalışması başlattı.

Ordu’da hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllar süren hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları sıcak asfalt ve betona kavuşuyor.

Başkan Güler’in öncülüğünde devam eden çalışmalarda Gölköy ilçesini Aybastı ilçesine bağlayan ve ticari yol olarak nitelendirilen güzergahta sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, sıcak asfalta kavuşacak yolun iki ilçeye, ticari, sosyal ve kültürel açıdan büyük katkı sağlayacağını söyledi.

BAŞKAN GÜLER: “GÖLKÖY VE AYBASTI İLÇELERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Başkan Güler açıklamasında, “Daha önce Aybastı Alacalar ile Kayabaşı mahallesi üzerinden başlattığımız 9 kilometre uzunluğundaki yolu, Gölköy Düzyayla mahallesi sınırlarına kadar ulaştırmıştık. Şimdi ise Düzyayla mahallemizden başlayan 2 bin 100 metre uzunluğundaki sıcak asfalt çalışmasıyla güzergahın tamamını sıcak asfalta kavuşturuyoruz. Toplam uzunluğu 11 bin 100 metre olan güzergahla birlikte, iki ilçeyi sıcak asfalt konforuyla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aybastı ve Gölköy ilçelerimize hayırlı olsun” dedi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Sıcak asfalta kavuşan mahalle sakinleri ise “Yolumuzun sıcak asfalta kavuşmasıyla toz ve çamurdan kurtulduk. Çalışmalardan dolayı çok mutluyuz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir