https://www.unyegundemhaber.com/

GURME ŞARKÜTERİ ÜNYE’DE HİZMETE AÇILDI

Ünye’de lezzetiyle ve çeşitli ürün yelpazesiyle Ünyelilerin damaklarında taht kuracak olan “GURME” isimli şarküterinin açılışı gerçekleştirildi.

22 m2 alana kurulan ve içerisinde tahin krema, çifte kavrulmuş tahin, tulum, peynir, zeytin, pastırma, sucuk vb. birbirinden lezzetli ürünlerin bulunduğu “GURME” şarküteri, güler yüzlü hizmeti ile müşterilerini bekliyor.

Lezzetli ve farklı tatları sevdiğinden dolayı gurme ismini seçtiğini ve birçok üründe iddialı olduklarını belirten GURME şarküteri işletmecisi Yeliz Beşli, hükumet caddesinde bugün açılan dükkânı ile ilgili şu ifadeleri kullandı;

“Bugün “GURME” isimli şarküterimizin açılışını gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Ben normalde Halk Eğitim Merkezi’nde usta öğreticiyim. Lezzeti ve farklı tatları çok sevdiğim için şarküterimizin adını gurme koymak istedim. Ben bu işe biber tuzu yaparak başladım ve yaptığım biber tuzu için insanlar tarafından çok güzel geri tepkiler aldım. Biber tuzunun ardından nar çileği reçeli, ayva reçeli gibi birçok ürün ile devam ettim ve bugün de Ünye’nin Hükumet Caddesi’nde bulunan dükkanımızı açmış bulunuyoruz.

Ürünlerimizde Lezzet ve Doğallık Ön Planda

Dükkanımız 22 m2 alana sahiptir. Küçük ve şirin dükkanımızda güler yüzümüzle müşterilerimize en lezzetli ürünleri sunmak için buradayız. Dükkanımızın içinde tahin krema, çifte kavrulmuş tahin, tulum, peynir gibi birçok ürünümüz mevcuttur. Ayrıca lezzetinde iddialı olduğumuz pastırma ve sucuk gibi ürünleri de vatandaşlarımıza sunuyoruz. Bütün ürünlerimizi kimyasallığı az, doğal ve insan sağlığına dikkat ederek raflarımıza koyduk ve müşterilerimize sunuyoruz” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir