https://www.unyegundemhaber.com/

”Haydi Çocuklar Camiye” projesi 

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yarıyıl tatilinde çocukların camiyle olan ilişkilerini sağlamlaştırmak adına başlatmış olduğu “Haydi Çocuklar Camiye” projesi ilçemiz Ünye’de büyük ilgi gördü. Bu kapsamda Ünye İlçe Müftülüğümüz ve Gençlik Koordinatörlüğümüzün 2022 yarıyıl tatilde uygulamaya koyduğu “Camiye koşalım, hediyeye kavuşalım” projesi kapsamında 06-18 yaş aralığını kapsayan ödüllü yarışma sona erdi.

28 Ocak’ta başlayan ve 03 Şubat Perşembe akşamı Regaip Kandilinde sona eren projenin hediyeleri takdim edildi. 7 gün boyunca vakit namazlarında camiye gelen ve en yüksek puanı toplayan çocuklarımıza çeşitli hediyeler verildi.Garaj camindeki hediye törenine İlçe Müftümüz Hüseyin Okuş ve Müftülük Şube Müdürü Adem Meral’de katıldı.

Cami görevlileri Serdar Yıldız ve Halis Altun’un verdikleri puan neticesinde 30 öğrencinin katılım sağladığı yarışmada 1.ci olan Mustafa Ediz Uysal, Rukiye ve Yusuf Talha Bacacı’ya 150 tl, 2.olan Esma Genç, Muhammet Semih ve Yavuz Selim Arslan’a 100 tl, 3.cü olan Feriha Meryem ile Akın Uysal’a 70 tl, 4-5 ve 6.cılara 50 tl, diğer katılımcılara ise 40’ar tl para ve çeşitli hediyeler takdim edildi.Bir diğer ödül merasimi de ilçemiz Cumhuriyet Meydanında bulunan Saray Cami’nde yapıldı. 1 hafta boyunca gönüllü olarak camilere gelen çocuklara hediyelerini İmam Hatip Şükrü Saylan takdim etti. Saray Caminin 1.cisi Berkay Yıldız’a 150 tl, 2.si Yavuz Selim Ataman’a 100 tl, diğer katılımcılara ise çeşitli hediyeler verildi.

İlçe Müftümüz Hüseyin Okuş, velilerimize, cami cemaatimize, katılan ve dereceye giren sevgili öğrencilerimize ve gençlerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Rabbim bizi ve neslimizi namaz kılanlardan eylesin.” dedi.

Sayın Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı , Müftülüğümüzün düzenlediği sabah namazı buluşmalarında; namazlarını camide kılan evlatlarımıza hediyelerini taktim edip, cami çıkışında hemşehrilerimize sıcak çorba ikramında bulunduk dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir