https://www.unyegundemhaber.com/

HER TÜRK HEKİMİ ASKERDİR!

Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun, “Türk Hekimleri olarak her zaman, Türk askerimizin, mübarek ordumuzun ve Türk milletinin yanındayız” dedi.

Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun, “Milletimizin gözbebeği, Peygamber ocağı dediğimiz mübarek Türk Silahlı Kuvvetlerimize adında Türk ismi geçen Türk Tabipleri Birliği mevcut başkanı tarafından geçtiğimiz hafta atılan çirkin iftira ve karalama kampanyasına karşı, Ordu ili Garnizon Komutanımızın, Ordu Tabip Odası olarak ziyaretine gittik. Türk Hekimleri olarak her zaman, Türk askerimizin, mübarek ordumuzun ve Türk milletinin yanındayız. Her Türk asker doğar, her Türk Hekimi askerdir. İnşallah en kısa sürede, Türk Tabipleri Birliği de Türk adına yaraşır, vatanperver, Albayrak ve bu aziz milletin aşığı olan yeni bir başkan ve yönetim kurulu ile tüm hekimleri temsil edecektir. Tek dileğimiz budur” ifadelerine yer verdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir