https://www.unyegundemhaber.com/

Milletin İktidarında Saadet Var!

Saadet Partisi; 8’inci Büyük Olağan Kongresini 30 Ekim Pazar günü Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre Merkezinde büyük bir coşku ve katılım ile gerçekleştirdi.

81 il ve ilçeden katılım sağlanan kongreye Ünye Saadet Partisi İlçe Başkanlığı ; teşkilat mensubu ve Milli Görüş davasına gönül veren kişilerle katılım gerçekleşti. Kongre merkezine; sabahın erken saatlerinde, teşkilat mensupları ve Milli Görüş’ün ne söyleyeceğini merak eden vatandaşlarımızın da yoğun katılımları sonucu büyük bir coşku ile kongre heyecanına start verildi. Tanıtma Başkanlığın hazırlamış olduğu sinevizyon gösterileri ile yeni parti müziğinin tanıtılmasıyla kongereye devam edildi. Genel Başkan Sayın Temel Karamollaoğlu’nun konuşmalarından sonra Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı ve aynı zamanda Esam Genel Başkanı Recai Kutan ve Meclis Eski Başkan Vekili Yasin Hatipoğlu kongrede birer konuşma yaptılar.

Saadet Partisi’nin 8’inci Olağan Kongresine siyasi partilerin genel merkez yönetim kadroları ve milletvekilleri, Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç, Eski Bakan Yaşar Okuyan ve çok sayıda misafir iştirak etti. Son olarak seçimlere geçildi, seçimlere tek aday olarak giren Temel Karamollaoğlu yeniden genel başkanlığa seçildi. Büyük Kongrede genel başkanlık seçimi yanında GİK (Genel İdare Kurulu) YDK (Yüksek Disiplin Kurulu) üyelerinin de seçimi gerçekleştirildi. Parti’nin en üst organı olan GİK (Genel İdare Kurulu) üyeliğine Ünye ilçemizden İçişleri Eski Bakanı İdris Naim Şahin, Eğitimci-Yazar Muammer Bilgiç, Müsider (Müzik Sinema Derneği) Genel Başkanı Arslan Ateş seçildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir