https://www.unyegundemhaber.com/

HİLMİ GÜLER ÜNYE’DE…

Ordu Büyükşehir belediye Başkanı Hilmi Güler bugün Ünye’de bir takım ziyaretlerde bulundu.
Başkan Güler liman, Çamlık, sahil oyun parkı, tarihi Yürürler konağındaki çalışmaları yerinde inceledi ve vatandaşlarla hasbıhal etti.

Bugün Ünye ilçemizdeydik.

Karadeniz’e sınırı olan 6 ülkenin limanlarından daha büyük olacak olan, Karadeniz ülkelerine ve Türk Cumhuriyetlerine ihracat noktasında kolaylık sağlayacak Ünye Konteyner Limanı’ndaki çalışmalarımızı yerinde inceleyerek güne başladık.İhracata, istihdama ve şehir ekonomimize büyük ölçekte katkı sağlayacak olan Ünye Konteyner Limanında çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.Limandan sonraki durağımız ise doğal güzelliği ile kendisine hayran bırakan, yeşil ile mavinin buluşma noktası olan Ünye Çamlık’tı. Yaptığımız çalışmalar ile güzelliğine güzellik katan Ünye Çamlık’ın bir cazibe merkezi haline gelmiş olmasından ziyadesiyle mutlu oldum.

Çamlık’taki incelemelerimizin ardından çocuklarımız için sözünü verdiğimiz Su Oyun Parkı’ndaki çalışmalarımızı inceledik.

Atatürk Parkı yanında bulunan sahilde 100 metrekare alanda uygulayacağımız ve yaz aylarında çocuklarımıza alternatif bir aktivite imkânı sunacağımız parkta çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor.

Ünye ilçemizde ayrıca kültürel ve tarihi miraslarımızı da geleceğe taşımaya devam ediyoruz.Bu kapsamda 1900’lerin başında Ünye ilçemizde inşa edilen Tarihi Yürürler Konağı’nda incelemelerde bulunduk. Konakta yapacağımız estetik dokunuşlarla yeni bir destinasyon alanını daha ilimiz turizmine kazandırmış olacağız.

Ünye ziyaretimizin son durağında ise Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı’yla birlikte hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek çay sohbetlerine eşlik ettik.

İncelemelerde bulunduğumuz tüm yatırımların Ünye ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyor, bizleri muhabbetle karşılayan Ünyeli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir