https://www.unyegundemhaber.com/

İKİ GÜNDE İKİ FARKLI KADIN İNTİHAR OLAYI

Ünye’de bu akşam saatlerinde bir otelin camına çıkan ve müşteri olduğu öğrenilen bir bayan intihar girişiminde bulundu.

Edinilen bilgiye göre bu akşam saatlerinde otelin camına çıkan Y. Soğan isimli bayanı gören çevredekiler ve otel görevlileri durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerinin gelmesiyle kadının odasına ulaşıldı. Bir süre bayanı otel odasında ikna çabaları devam ederken, çevredekiler ise şaşkın bakışlar arasında olup biteni anlamaya çalıştı.

Yaklaşık yarım saat süren ikna çabaları sonrası bayan polis ekipleri tarafından emniyete götürülürken, yaşanılan olayın bunalım sonucumu yoksa başka bir neden mi merak konusu oldu.

“Yinemi Tiktok İşi”

Dün yaşanılan Tiktok kepazeliğinin ardından bu akşam saatlerinde yine olay içerisinde bir bayanın olmasıyla beraber çevrede bulunan bazı vatandaşlar “Yinemi Tiktok işi” diyerek tepkilerini gösterdi. Uzun süredir Ünye gibi bir ilçenin böyle durumlara alışık olmaması nedeniyle peş peşe kadınların içerisinde olduğu olaylar toplumda bir kez daha tepkiyle karşılandı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir