https://www.unyegundemhaber.com/

İKİNCİ TESİSTE ÜRETİM BAŞLADI

İKİNCİ TESİSTE ÜRETİM BAŞLADI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın girişimleriyle Tekkiraz Mahallesi’nde kurulan ikinci konkasör şantiyesinde malzeme üretimine başlandı. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ünye’mizi yol yatırımlarımız anlamında örnek kent yapıyoruz” dedi.

Göreve geldiği günden bu yana özellikle kırsal mahalle yollarının daha uzun ömürlü olması için çalışma başlatan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, çalışma sonucu Ünye’nin Killik Mahallesi’nde konkasör ve beton santralinin kurulmasını sağlamıştı. Başkan Tavlı’nın talimatı ile ikinci konkasör şantiyesi de Tekkiraz Mahallesi’ne kuruldu. Karaarmut Mevkii’ndeki taş ocağına satın alma yöntemi ile kurulan konkasör şantiyesi bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek.

Stratejik Bölge Killik Seçilmişti

Ünye’de yol çalışmalarının daha az maliyet ve daha fazla üretimle yapılmasını amaçlayarak Killik Mahallesi’ne kurulan Beton Santrali ve Konkasör Şantiyesi tam kapasite üretime devam ediyor. Özellikle kırsal mahallelerdeki yol sorunu bu sistem sayesinde kalıcı olarak çözüldü. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı tesisin Killik Mahallesi’ne kurulmasının stratejik öneme de sahip olduğunu vurgulayarak tesisten birçok mahalleye ulaşımın daha kolay ve düşük maliyetle sağlanması için o bölgenin tercih edildiğini açıkladı.

Tekkiraz’a İkinci Konkasör Şantiyesi

Her geçen gün büyüyen ve gelişen kentteki yol sorununa daha etkili çözüm için bu kez Tekkiraz Mahallesi’nde bulunan taş ocağına konkasör şantiyesi kuruldu. Bölgenin başta yol sorunu olmak üzere beton ihtiyacını da karşılayacak olan şantiyede malzeme üretimine başlandı.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı beraberinde, Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Turan ve Tekkiraz Mahallesi Muhtarı Yaşar Kolcu ile birlikte tesiste incelemelerde bulundu.

Tavlı, “Daha Az Maliyetle Daha Çok Hizmet Üreteceğiz”

Başkan Tavlı tesiste üretilen malzemeleri incelerken yaptığı açıklamada, “Ünye’mizi yol yatırımlarımız anlamında örnek kent yapıyoruz. Killik Mahallemizde hizmete aldığımız konkasör şantiyesi ve beton santralinin ardından Tekkiraz Mahallesi Karaarmut mevkiinde daha önce kiralama yöntemiyle kurduğumuz ikinci konkasör şantiyesini bu kez satınalma yöntemiyle belediyemize, dolayısıyla Ünyemize kazandırdık. Böylelikle aynı maliyetle iki katı hizmet üretme fırsatı bulacağız. Yaptığımız planlama doğrultusunda başlattığımız çalışmalar sonucunda bugün malzeme üretimine de başladık. Yapacağımız işlerde en az iki katı hizmet üretme imkanı bulurken tasarruf da sağlamış oluyoruz. Tesisimiz Ünyemize hayırlı olsun” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir