https://www.unyegundemhaber.com/

BİR ZAMANLAR İKİZCE…

İkizce nereden nereye geldi.

İkizce  Belediye Başkanı Osman Kaygılı döneminde, şehrin   birçok yarasına neşter vuruldu.

 “Bahri Söğüt, BBP’den İkizce Belediye Başkanlığı İçin Aday Gösterildi: Seymenli Mahallesi Yol Sorunu Çözüme Kavuşuyor”

KAYGI İLE MAKUS TALİH DEĞİŞTİ

İkizce Belediye Başkanlığı için AK Parti’nin aday göstermediği Bahri Söğüt, Büyük Birlik Partisi (BBP) tarafından İkizce’nin başkanlık adayı olarak seçildi. Söğüt, daha önce İkizce Belediye Başkanlığı görevini yürütmüş ve o dönemde yapılmayan yollar ve hizmetlerle akıllarda yer etmişti. 

Kamuoyunda tartışmalara yol açan adaylık, özellikle Bahri Söğüt döneminde çözülememiş olan   yollarının ve hizmetlerin, şu anki belediye başkanı Osman Kaygı tarafından tamamlanmasıyla gündeme geldi. Yıllardır süren vatandaşın çilesi Kaygı ile son buldu.

Söğüt döneminde ,İkizce’de ‘’yolsuzluk’’ haberi ile vatandaşın çilesi gözler önüne serilirken, Seymenli Mahallesi’nin uzun yıllardır çektiği eziyet yerini konforlu yollara bıraktı.Vatandaşın  beklediği 3,6 kilometrelik bağlantı yolu  tamamlanarak hizmete sunuldu. Bu sayede Kaygı döneminde mahalle sakinlerinin 50 yıllık yol hayali gerçekleşmiş oldu.

VATANDAŞ KAYGI’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Mahalle sakinleri, uzun yıllardır bekledikleri yolun artık hayata geçmesiyle toz, topraktan ve çamurdan kurtulduklarını ifade ettiler. Kışın çamur, yazın ise toz nedeniyle evlerinin pencerelerinin dahi görünmediğini belirten sakinler, yapılan yolun kendileri için büyük bir rahatlama olduğunu dile getirdiler. Belediye Başkanı Osman Kaygı’ya teşekkür eden mahalle sakinleri, yapılan hizmetlerle ilgili memnuniyetlerini dile getirdiler ve başkanlarının bu konudaki gayretlerinden dolayı minnettar olduklarını belirttiler.

Bu gelişme, İkizce’nin yaşadığı altyapı sorunlarına çözüm bulma yönünde atılan önemli adımlardan biri olarak dikkat çekiyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir