https://www.unyegundemhaber.com/

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Vali Tuncay Sonel’in başkanlığında yapıldı.

Eski Valilik binası toplantı salonunda gerçekleştirilen İl İdare Şube Başkanları toplantısına, Vali Yardımcıları Ayhan Durmuş, Hacı Mehmet Kara, Bayram Gale, Vali Yardımcısı Vekili Levent Yetgin ve kurum müdürleri katıldı.

Toplantıya katılan kurum müdürlerinin mübarek Ramazan ayını tebrik eden Vali Tuncay Sonel, Ordu’nun deprem bölgesinde güzel bir çalışma örneği gösterdiğini söyledi.

Deprem bölgesine yönelik yardım faaliyetlerinden ve deprem bölgesindeki başarılı çalışmalarından dolayı kurum müdürlerine teşekkür eden Vali Sonel, “Deprem bölgesine yaptığınız desteklerden ve çalışmalardan dolayı tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ordu 19 ilçesiyle güzel bir örnek sergiledi. Milletimizin her bir ferdi hassas bu konuda. Allah razı olsun” diye konuştu.

Yaşanan asrın depremine rağmen ilimizdeki yatırımların hız kesmediğine dikkat çeken Vali Sonel, toplantıya katılan kurum yöneticilerinden, kurumlarının yaptığı çalışmalar, sunduğu hizmetler ve yürüttükleri projelerin son durumları hakkında bilgi aldı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ’A İYİ PARTİ’DE GÖREV

ENVER YILMAZ’A İYİ PARTİ’DE GÖREV İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı’nda Genel İdare Kurulu ve Merkez …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir