https://www.unyegundemhaber.com/

BEYAZAYDAN DEPREMZEDEYE AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE

Türkiye Beyazay Engelliler derneği Ordu il başkanlığından akülü tekerlekli sandalye yardımları devam ediyor.

Ordu’da faaliyetlerine başlayan Türkiye Beyazay Engelliler derneği  kaymakamlık aracılığı ile Ünye’ye yerleştirilen engelli depremzedeye akülü tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Çakır, ‘’kaymakamlıktan akülü tekerlekli sandalye talep eden vatandaşımızın isteğini yerine getirdik.

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Ünye’ye gelen depremzede vatandaşımız Adnan P.’nin sesine kulak veren Ünye Kaymakamlığı durumu bize bilirdi. Bizde elimizde bulunan  akülü sandalyeyi  ihtiyaç sahibi engeli vatandaşımıza ulaşması için ailesine teslim ettik.

Hayırsever vatandaşlarımızı ve kurumumuzun imkanlarıyla dezavantajlı  vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyorum. Bugün burada taktimini gerçekleştirdiğimiz akülü tekerlekli sandalyeyi engelli depremzedemize ulaşmasına vesile olan hayırseverlerimize ve kaymakamlığımıza teşekkür ederiz’’dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir