https://www.unyegundemhaber.com/

İLÇE BAŞKANI ALPARSLAN’IN KADİR GECESİ MESAJI

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Mübarek üç ayların sonuna yaklaşmanın hüznünü yaşarken, Kadir gecesine ulaşmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Başkan Alparslan mesajında:


“Onbir ayın sultanı Ramazan Ayının sonuna geldiğimizi bize hatırlatan, önemi ve fazileti Kur’ân-ı Kerîm’de Kadir Suresi ile beyan edilmiş olan Kadir Gecesinin ihyâsı, İnsanlık için bağışlanma ve kurtuluş açısından son derece mühimdir. Hayat kitabımız Kur’an-ı Kerim’in indirildiği gece olan ve bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen, bu mübârek gecenin ihyâsı konusunda Rasûlullâh (SAV) Efendimiz, bu geceyi iman ederek mükâfatını sadece Allah-u Teâla’dan bekleyerek ihyâ edenin geçmiş günahlarının affedileceğini müjdelemişlerdir. Tan yeri ağarıncaya kadar bir selamet ve esenlik olduğu da Rabbimizin kesin vaadidir. Bir sonraki Kadir gecesine ulaşıp ulaşamayacağımızı bilemeyiz, bu nedenle Yaradan’ın davetine icabet edilmesi son derece mühimdir.
Birlik beraberliğe kardeşlik ve dayanışmaya en çok muhtaç olduğumuz bu günlerde mübarek gecelerin önemi büyüktür. Bu vesile ile kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına çaba göstermeliyiz. Bu mübarek gecede insana ebedi mutluluğa ulaşmasına vesile olacak fırsat verilmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Kadir Gecemizin Ünye’mize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini, İslam âleminin uyanışına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir