https://www.unyegundemhaber.com/

İLÇE BAŞKANI ARGAN’DAN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Dünya’nın hızla gelişip dönüşürken iyi yetişmiş insan gücüne ve bunu sağlayan kaliteli eğitim ihtiyacının da daha bir önem kazandığına değinen AK Parti Ünye İlçe Başkanımız Kenan Selim Argan yayımladığı mesajında:
“Yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanı içerisindeyiz. Hepimizin bildiği üzere geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin güçlü bir Türkiye için daha çok okuyup, daha çok öğrenmesi gerekmektedir. Bunun için de başta eğitimcilerimiz olmak üzere hepimize birçok görev düşmektedir. Çocuklarımız ve yarınlarımız değerlidir; onları eleştirel ve yaratıcı düşünen, iletişim becerileri gelişmiş, araştıran, sorgulayan, problem çözebilen, bilgi teknolojilerinden faydalanabilen, bütün bu becerileri etkili ve güzel kullanabilen bireyler olarak yetiştirmek bizim asli görevimizdir. Bu vesile ile 2022/2023 eğitim ve öğretim yılının fedakâr öğretmenlerimize, saygıdeğer velilerimize ve en önemlisi de gözbebeğimiz olan sevgili öğrencilerimize hayırlar getirmesini diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, yeni eğitim öğretim yılı heyecanını yürekten paylaşıyor, başarılı bir eğitim öğretim dönemi geçirmelerini temenni ediyorum.” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir