https://www.unyegundemhaber.com/

İŞYURTLARI KURUMU SATIŞ MAĞAZASI AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İŞYURTLARI KURUMU SATIŞ MAĞAZASI AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türkiye’nin dört bir yanındaki Ceza İnfaz Kurumlarında hükümlü ve personeller tarafından üretilen ürünlerin satışa sunulduğu İşyurtları Kurumu Satış Mağazası Ünye Adliyesi bitişiğindeki kantinde açıldı.

Ünye Adliyesi kantininde kurdele kesimiyle faaliyete geçen mağazanın açılış törenine Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Hayri Ormancı, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Refik Ay, Ünye Adliyesi Cumhuriyet Savcıları, Ünye Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Özer Duman ve Adliye birim müdürleri ile Ünye Ceza İnfaz Kurumu personelleri katıldı.

İşyurtları Kurumu Satış Mağazalarında; gıda, temizlik, kozmetik, hediyelik eşya, mobilya, tekstil ve deri ürünleri başta olmak üzere birçok ürünün satışı yapılıyor.

Açılış töreninde yaptığı konuşmada Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Hayri Ormancı; “Bugün Adalet Bakanlığımızın İşyurtlarına bağlı olan satış mağazamızın açılışı için bir araya geldik. Ülkenin 4 bir yanında ceza infaz kurumlarında üretilip ürünlerin satışları burada yapılacak. Ceza infaz kurumu personelimizin ve hükümlülerimizin desteği ile bu satışı yapıyoruz. Tamamı milli ve yerli ürünlerden oluşmaktadır. Vatandaşımıza kaliteli uygun şekilde ürün temin edeceğiz. Ünye’mize hayırlı olmasını diliyorum. Satışı yapılan ürünlerin gelirlerin tamamı hazinemize aktarılacak. Kıyafet, giyim, ev tekstil ciddi üretimlerimiz var. Tedarik sıkıntımız da yok.” ifadelerini kullandı

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BAŞKAN GÜLER’DEN 19 MAYIS MESAJI

BAŞKAN GÜLER’DEN 19 MAYIS MESAJI Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 Mayıs …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir