https://www.unyegundemhaber.com/

İYİ PARTİ ADAY ADAYI ÇAKIROĞLU’NDAN ÜNYE TEŞKİLATINA ZİYARET

İyi Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Ferhat Çakıroğlu, Ünye ilçe teşkilatını ziyaret etti.

İyi Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Ferhat Çakıroğlu, seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü teşkilat ziyaretlerine Ünye’de devam etti.

Milletvekili Aday Adayı Ferhat Çakıroğlu, 14 Mayıs milletvekilliği genel seçimlerine yönelik çalışmaları kapsamında başlattığı teşkilat ziyaretlerine devam ediyor.

Çakıroğlu, bugün İyi Parti Ünye İlçe teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı İrfan Demir, Kadın Kolları Başkanı Şengül Ağca ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyarette konuşma yapan İyi Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Ferhat Çakıroğlu;

Ülke yönetimine talibiz?

Ülke olarak çok üzücü bir süreç yaşadık ve büyük bir hüzün ile yaşamaya devam ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızın herhangi bir ayrım yapamadan birlik ve beraberlik içinde yardımlaştığına hepimiz şahit olduk.İnanıyorum ki, Ramazan ayının görev sorumluluk ve bize öğretileriyle, depremzedelerinin neler yaşadığını daha fazlasıyla anlayacağız.

Biz niye Ülke yönetimine talibiz? Biz yola çıkarken konunun öznesinin vatandaş olduğunu önemle dile getirmiştik. Bu; Ülke yönetiminde ki yetkililerin asli görevinin vatandaşı düşünmesi olduğudur. Tabi bunu icraatla uygulamaktır.

Resmen vatandaşlarımızı açlığa yokluğa enflasyona alıştırmaya çalışıyorlar…

Biz bu konunun her zaman takipçisi olarak, uzman kadrolarımızla yerinde doğru 2 tedbiri alacağız. Diğer temel önem arz eden durum ise ekonomi. Alım gücü. Sahip olduğu maaşla 1 ay geçinebilme. Yani yaşamak.

Yaşamak sizce canlı kalmak mı?

Yeterli besin alamayan çocuklar ne yazık ki hastalığa yenik düşüyor.Tabi bu 7 den 70 e tüm vatandaşlarımız için geçerli. Müsaadenizle Örnekleme ile anlatmaya çalışacağım. 4 besin ele alınmıştı, karşılaştırma yapmak için. Neydi bunlar? Süt/Yumurta/Peynir/Ekmek

Hep bildiğimiz bir söz var! “SÖZ UÇAR YAZI KALIR.”

Bir şey daha kalır! VİDEO KAYITLARI ! ARŞİV!!

Olası problemlere, fırtına, hortum, sel ve deprem gibi, önceden hazırlıklı olup erken müdahale etmek ve yok denecek kadar minimum hasar ve kayıpla görevi bitirmektir. Yani; Bu hazırlıkları yapıyoruz yaptık diyerek televizyonlarda sadece şov olarak yayınlamak değildir. Bu yayınlar vatandaşı aldatmaktan Başka bir şey değildir!

Ülkemizin bulunduğu coğrafya, çok önemli bir fay hattının geçtiği yerdedir. Bu değişemez bir gerçektir ama tedbir ve önlemle süresinden geline bilinir. Bu bilgi uzmanlar tarafından sürekli vurgulanıyor. Çünkü deprem gelecekte beklenen bir gerçektir. 24 yıllık süre içinde, her ne kadar 99 depreminde çok konuşma yapmış olsalarda, yaşanıp görüldüğü üzere 1 adım ileriye gidilmemiştir.

Söz ederek hatırlattığım için tüm halkımızdan özür diliyorum yalnız 99 depreminde, gerekli ve hızlı müdahale sayesinde, devlet, hükümet, TSK anında üstüne düşen görevlerini uygulamıştır. Tekrardan geçmiş tüm kayıplarımızın ruhu şad mekanı cennet olsun, kurtulan vatandaşlarımıza şifalarla diliyorum. Bu konu yadsınamaz ve unutulamaz.

Tomris hatun Meral Akşener milletiyle beraber Yeniden bir tarih yazacak!

Yanlış yönetiyorlar! Biz bu yanlışa artık izin vermeyeceğiz! Tarihi boyunca, her türlü zorluğa meydan okumuş, kahraman Türk milleti gibi, Cengizhan gibi, hülağhan gibi. tek Başkomutan Atatürk gibi üstümüze düşen görevi yapacağız izin vermeyeceği. Tomris hatun Meral Akşener milletiyle beraber Yeniden bir tarih yazacak! Türk milliyetçiliğinin ayaklar altına alınmasına izin vermeyecek! Sandıkta ; Karar da Mühür de sadece sizin olacak. Seçim artık çok yakın.

Bu iktidar artık yorgun. Bu iktidar artık bitik vaziyettedir. Bu yüzden Biz varız, biz hazırız, siz değerli hemşerilerimizin teveccühü ile biz başaracağız.

Allah Çıktığımız Bu Kutlu Yolda Bizi Utandırmasın

Genel başkanımızın yanında, milletimiz ve ülkemizin için, her biri birbirinden değerli ehliyetli, liyakatli, bilgi ve birikimin sahibi kadrolarımız ile memleketimiz için, hemşerilerimiz için hizmetinizde olacağız.

Devletimize ve memleketimize, hak ettiği itibarı yeniden kazandırmak için, vatandaşın huzuru ve refahı için, güçlü, zengin ve mutlu bir türkiye için yola çıktım. 22/03/23 Çarşamba gün, 28.dönem için resmi adımı daha attım. Bu bağlamda, siz değerli hemşerilerim ve ana ocağım baba ocağım Ünye için, Ordu Milletvekili Aday Adayıyım. Allah çıktığımız bu Kutlu yolda bizi utandırmasın.” Dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir