https://www.unyegundemhaber.com/

İYİ Parti Aday Adaylarını Ünye’de Tanıttı

Parti Teşkilatı: “Size Kefil Olmaya Hazırız, Vekil Olmaya Hazır mısınız?”

İyi Parti Ordu İl Teşkilatı, 28. Dönem Ordu Milletvekilliği için yola çıkan aday adaylarını kamuoyuna tanıttı. Aday adayı tanıtım toplantısına Ünye ev sahipliği yaptı.

22 aday adayı, Ünye Alyans Düğün Salonu’nda program ile kendilerini tanıttılar. Toplantıda, 14 Mayıs’a gidilen seçim sürecine yönelik hazırlık çalışmaları da masaya yatırıldı. “15 Mayıs’ta İYİ Parti güneşi doğacak” ifadesi kullanılan toplantıda, sahada parti teşkilatlarının vekil aday adaylarına kefil olmaya hazır olduğu belirtildi. 

İl Başkanı Murat Genç: “15 Mayıs Sabahı İYİ Parti Güneşi Doğacak”

Toplantının açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Ordu İl Başkanı Melikşah Murat Genç, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bugünün sahipleri birbirinden kıymetli aday adaylarımız. 22 aday adayımız sahaya çıktı. Altın ordu ve Fatsa ‘nın ardından bugün Ordu muzun güzide ilçelerinden biri olan Ünye ‘deyiz. Bundan sonra toplantıların ötesinde vatandaşın ayağına gideceğiz. Güneşli yarınlara ulaşmak amacıyla İyi Partimizi iktidara taşıma  gayretindeyiz. Bunu başaracağız. Sahadan gerçekten olumlu tepkiler alıyoruz. Millet bizi çağırırken bizi provake etmek isteyenler de var. Bizi terör örgütleriyle yan yana olabileceğimiz algsını yapanlar da var. Daha evvel yedikleri maklubenin hesabını biz ödemeyeceğiz. 5 yıl önce biz FETÖ’cü olarak adlandırıldık. Mağdur olmuştuk ve bugün de aynı algıyı HDP ve PKK üzerinden yapmaya kalkışıyorlar. En son 5 ay önce anayasa düzenlemesi için TBMM çatısı altında HDP ile görüşen de bunlardı. Bizi suçlayarak kendi suçlarını örtbas etmeye çalışıyorlar. Buna müsaade etmeyeceğiz. Vatanseverliğinden endişemiz olmayan aday adayları ile buradayız. Milletimize partimizi anlatmak üzere buradayız. Hemşehrilerimizin hizmetkarı olmak için projelerimizle hazırız. 15 Mayıs’ta İYİ Parti’nin güneşi ülkemiz üzerine doğacak ve biz kazanacağız. 

İlçe Başkanı Demir: “Kefil Olmaya Hazırız, Vekil Olmaya Hazır mısınız?”

Programın ev sahibi, İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Av. İrfan Demir ise yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi:

“Milletin işini görmeyi üzerlerine alma görevine talip olmak amacıyla aday adaylarımız burada. Milletvekilinin sorumluluğu ağırdır arkadaşlar. Aday adaylarımıza bu milletten yetki aldıklatında millet adına iş yapmalarını ve adaleti korumalarını istiyoruz. Söz verip de sözünde durmayan vekil istemiyoruz. Millete borcunu unutup liderinin ayakkabısını yalayan milletvekili istemiyoruz. İhmal edilen hizmetlerin, yarınim kalan hizmetlerin tamamlanmadını istiyoruz. Biz adalet istiyoruz, liyakat istiyoruz, hürriyet istiyoruz. Bayrağımızla, andımızla, istiklal marşımızla Türk Milleti olarak yaşamak istiyoruz. Biz İyi Parti teşkilatları ve gönül verenler, sizlerin vekil olması için çalışacağız ve size kefil olacağız. Vekil olmak ne kadar ağır bir şey ise kefil olmak da o kadar ağır bir sorumluluktur. Biz kefil olmaya hazırız, siz vekil olmaya hazır mısınız?”

Program, parti içi analiz ve fikir alışverişleri sonrası toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BAŞKAN TAVLI, “ÜNYE ENGELSİZ BİR ŞEHİR HALİNE GELDİ”

BAŞKAN TAVLI, “ÜNYE ENGELSİZ BİR ŞEHİR HALİNE GELDİ” 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Ünye Kaymakamı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir