https://www.unyegundemhaber.com/

İYİ PARTİ TEŞKİLATI İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU

İYİ Parti Ünye ve Fatsa İlçe Teşkilatı tarafından Acara Sosyal tesislerinde düzenlenen iftar programında partililer Milletvekilleri adaylarıyla buluştu.

Oruçların açılması ve duaların yapılmasının ardından Ünye ve Fatsa ilçe başkanları birer açıklama yaparak bu seçimi birinci parti olarak sonuçlandıracaklarını söylediler. Bu inançla saha çalışmalarına çıkan partililer adaylara kefil olduklarını ve onları meclise göndermek üzere güç birliği yaptıklarını söylediler.

İYİ Parti Milletvekili adayları İdris Naim Şahin, Onur Şahin, Çiğdem Çelenk Karakaya, Murat Vardar, Ebru Avcı Başaran ve Feyza Nur Yalçın Öner, iftarda partililerle bir araya geldi. 

İYİ Parti Ordu 1.sıra Milletvekili adayı İdris Naim Şahin, tarih yazmaya geldik dediği açıklamalarında;

“Bu güzel ilimizde hem Ordulu olarak sizlerle yüz yüze gelmek imkanını bulduğumuz için çok mutluyuz. Aynı zamanda siyasi anlamda günün anlamına ters düşmeyecek şekilde bulduğumuz için mutluyuz. Çok daha güçlüyüz, çok daha umutluyuz. İnşallah teşkilatlarımızla, partililerimizle, Ordulularla bir Ordu tarihini yazmaya inanıyoruz, sizlere de gönülden güveniyoruz. Sağ olunuz var olunuz. Yetti gayri artık, doğru deyip yanlışları bize anlatmaya, La Fontaine masallarını bize anlatmasın kimse. Ziraa artık ışığın gücü zayıfladı. İnşallah güneşin gücü herkesi aydınlatacaktır. Yarım kalan işlerimiz var. Seçime 15 gün kala, 21 yıl sonra halen -cek -cak’larla seçime gidenler var. Göreceksiniz. Biz çok şey söyleme tarafı değil, iş yapma derdindeyiz. Bazen susmak değerlidir. Ama artık gün susma günü değil, gün konuşma günü, gün uyandırma günüdür. İnşallah biz de arkadaşlarımızla birlikte önünüze düştük. Ardımıza gelip bizimle yol yürümek de sizin kararınız. Biz kötülük gördüğümüze de bir şey demedik. Yalanlara iftiralara sustuk ama bugün biz artık tarih yazmaya geldik. Tarih yazacağız inşallah. Birileri tarih yazarken birileri de tarih olacaklar kusura bakmasınlar.” değerlendirmelerinde  bulundu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir