https://www.unyegundemhaber.com/

İYİ PARTİDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

İkinci kez İyi Parti Ünye İlçe Başkanlığına seçilen Av. İrfan Demir yeni dönem mazbatasını aldı.

İYİ Parti’nin Kurucu Ünye İlçe Başkanlığını da yapan İrfan Demir’e, partisinin 2. kez Başkanı olduktan sonra parti binasında   başkan Feryal Çuhacı tarafından yeni dönem mazbatası teslim edildi.

İyi Parti Ünye Eski İlçe Bakanı Feryal Çuhacı, “Demokrasi Bize hep güzellikler getiriyor. Demokrasiyi istismar etmediğimiz sürece. Biliyorsunuz partiler demokrasinin kalesi biz bu kaleyi çok kolay kurmadık. Çok emek verdik, çok üzüldük ama hep gayretle hiç yılmadan biz bu kaleyi büyüttük.

Ben daha evvel siyasete başkanımla başlamıştım. Ehil ellere bırakmak beni çok mutlu ediyor. İnşallah daha güzel daha aydınlık daha çağdaş bir Ünye ve Türkiye özlemi içerisindeyim hep daha güzel çağdaş uygarlığı yakaladığımız günleri yakalarız. Hukukumuz, eğitimimiz, adaletimiz, ekonomimiz hele hele şu yabanılar sorunları biter bu ülke biraz nefes alır. Vallahi düşünüyorum her şeyi ama bu Suriyelileri mültecileri her şeyden çok düşünüyorum esas ülkemin gelecek sorunu o benim için. Başkanıma başarılar diliyorum. İyi kötü güzel günler paylaştık her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hakkım helal olsun sizde bana hakkınızı helal edin.” dedi.

-“ Demir: Aldığımız bayrağı daha ileriye taşıyacağız”-

Mazbata teslim töreninde İyi Parti Ünye İlçe Başkanı İrfan Demir konuşmasında şöyle dedi:“Bundan 5 yıl öncesini düşünüyorum hep böyle zorluklar altına teşkilatlanma dönemi geçirmiştik. Kendileri sağ olsun o günden bu yana gerek bizleri gerekse partimizi boş bırakmadı elinden gelen bütün gayreti gösterdi. En son 3 yıllık dönem içerisinde de çok fedakar çalışmalar yaptığını yakından takip ettik. İnşallah bizde devretmiş olduğu bayrağı daha ileri taşıma amacıyla yolumuza devam ederiz. Her şey iyi olsun iyilerin olsun gelecek iyilerindir mutlaka bunda her birinizin çorbada tuzu olursa büyük bahtiyarlık duyarız.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir