https://www.unyegundemhaber.com/

JAPONYA’DAN DEPREMZEDE ENGELLİYE YARDIM ELİ UZANDI

Beyazay Engelliler Derneği engellilerin yüzünü güldürüyor.

Kısa süre önce Ordu Ünye’de faaliyete başlayan Beyazay Ordu Şubesi dezavantajlı ve engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Dernek,Ordu’da  kısa sürede birçok kişiye akülü tekerlekli sandalye ,tekerlekli sandalye, baston, tablet, giyecek ,yiyecek yardımlarında bulundu.

İhtiyaç sahiplerine desteklerini devam ettiren Beyazay Ordu şubesi bugün de bir yardımsever ile ihtiyaç sahibini buluşturdu.

JAPONYA’DAN ÜNYE’YE TEKERLEKLİ SANDALYE

Depremzede engellinin ailesine tekerlekli sandalye veren dernek başkanı Cihan Çakır şu açıklamada bulundu.

“Kısa sürede birçok dezavantajlı vatandaşımızı tespit ederek ,ihtiyaç ve taleplerine olumlu dönüşler yapıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında Ünye’ye yerleşen depremzede ailemiz engelli babaları için bizden tekerlekli sandalye talep ettiler. Bizler de bu talebi kısa sürede yerine getirdik.

Japonya’da derneğimize tekerlek sandalye bağışlayan Azmi Beşikcioğlu’nun sandalyesini depremzedemizin ailesine teslim ettik.

Kilometrelerce uzaklıktan ülkemizin derin yarasına çare olmayı başaran, depremzede ailemize japonya’dan yardım eli uzatan Azmi bey’e çok teşekkür ederiz.

Biliyorsunuz ki derneğimiz yurt dışında 7 şubesi Türkiye’de de tüm illerde faaliyet gösteren kamu yararına bir dernektir.

Her ne kadar biz dernek bünyesinde maddi manevi elimizden geleni yapmaya çalışıyorsak da, yardımsever hayırsever vatandaşların bağışları bizim hizmetlerimizi kat kat güçlendiriyor.

Bu bağlamda baktığımızda birlikten kuvvet doğduğu gerçeği ortaya çıkıyor.

Buradan tüm hayırseverlere ve Azmi Beşikcioğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Depremzede abimize de tekerlekli sandalyesine güle güle kullanmasını diliyoruz.

Bu güzel anın yaşanmasında vesile olan başkan yardımcım Gökhan Beşikcioğlu ve eşi Semanur hanıma da tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi vatandaşımıza ulaştırmada yardımcı oldukları için teşekkür ederim’’ dedi

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir