https://www.unyegundemhaber.com/

KABADÜZ’ÜN MAHALLELERİ KONFORA KAVUŞUYOR

KABADÜZ’ÜN MAHALLELERİ KONFORA KAVUŞUYOR

3 MAHALLEYİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN YOL ASFALTLA BULUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde 19 ilçede devam eden asfalt çalışmaları kapsamında Kabadüz ilçesinde 3 mahalleyi birbirine bağlayan ve Çambaşı Yaylası’na giden en kısa yol olan güzergâh asfalt ile buluştu.

Ordu’da hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllar süren hayallerini tek tek gerçeğe dönüştürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından 19 ilçede sürdürülen çalışmalarla vatandaşlara konforlu ulaşım imkânı sağlanıyor.

4 KM’LİK GÜZERGAH ASFALTA KAVUŞTU

Bu kapsamda Kabadüz ilçesinde çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi ekipleri Harami, Dişkaya, Yeşilyurt Mahallelerine hizmet veren ve turizm destinasyonlarından Çambaşı Yaylası’na alternatif en kısa yol olan 4 kilometrelik güzergahta başlattığı asfalt çalışmalarını tamamladı. Böylelikle yol standarttı yüksek bir yapıya, mahalle sakinleri ise konfora kavuştu.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Asfalt ile birlikte yollarımızdaki konfor arttı. Desteklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir