https://www.unyegundemhaber.com/

KABATAŞ’TA  İLÇE   JANDARMA EKİPLERİNE  BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Tarım ve Orman Bakanlığı 11.Bölge Müdürlüğü  Doğa Koruma ve Milli Parklar Ordu Şubesi ve Ordu İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma (HAYDİ) Tim Komutanlığı organizasyonu ile 4 İlçe Jandarma Komutanlığı ilgili personellerine 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu ve 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu hakkında bilgilendirme ve eğitim toplantısı yapıldı.

Kabataş Kaymakamlığı Kabataş İlçe Jandarma Komutanlığı salonunda yapılan toplantıya Kabataş,,Aybastı,Çamaş,Çatalpınar ilçe jandarma komutanlığı ilgili personelleri ve Hayvanları koruma kanunu Hayvanlara karşı işlenen suçlar ve kabahatlarda olayların soruşturulması aşamasında görevli Ordu İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ( HAYDİ ) personelleri katıldı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar  Ünye Şefi Saygın Yıldırım tarafından, İlgili Jandarma personellerine, 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu ve 14.07.2021 tarihinde güncellenen 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu hakkında bilgilendirme yapıldı. Usulsüz avcılık ile mücadelede etkin bir av koruma ve kontrol faaliyeti yapılabilmesi için 2022-2023 Merkez Av Komisyonu ( MAK ) Kararları, Avcılık mevzuatı ve Avbis (Avlak Bilgi Sistemi) sistemi anlatıldı

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir