https://www.unyegundemhaber.com/

KADIN FUTBOL TAKIKINDAN BAŞKAN TAVLI’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

TFF Kadınlar 1. Lig’de son haftalarda üst üste iyi sonuçlar alarak tehlikeli bölgeden uzaklaşan ve play of hesapları yapmaya başlayan Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımımız Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Hafta sonu oynanacak Gaziantep Asyaspor maçı hazırlıklarına devam eden kadın futbol takımımız bugün yapacağı antrenman öncesinde Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı makamında ziyaret etti. Kulüp başkan yardımcısı ve kadın futbol şube sorumlumuz Deniz Benli ve teknik sorumlumuz Muhammet Kışla’nın da hazır bulunduğu ziyarette başkan Tavlı oyuncuları kapıda karşıladı. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, takımı son maçlarda elde ettiği sonuçlar için tebrik etti. Futbolcularla uzun süre futbol ve sosyal yaşam üzerine sohbet eden başkan Tavlı, futbolculara yaşamın her alanında kendilerini geliştirmeleri, futbolun dışında mutlaka kitap okumaları, hayata her zaman pozitif bakmaları tavsiyesinde bulundu. Kadın futbol şube sorumlumuz Deniz Benli ve teknik sorumlumuz Muhammet Kışla ile takım kaptanımız Aleyna Meral, belediye başkanı Hüseyin Tavlı’ya isminin yazılı olduğu 10 numaralı formayı takdim etti. Takım kaptanımız Aleyna Meral, belediye başkanı Tavlı’ya maddi ve manevi destekleri için takım arkadaşları adına teşekkürlerini iletti.

Ziyarette Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya takımın son durumu hakkında bilgi veren başkan yardımcımız ve kadın futbol şube sorumlumuz Deniz Benli, Ünye’yi Türkiye’nin dört bir tarafında başarı ile temsil ettiklerini, takım olarak bundan sonraki süreçte başarısı çıtasını bir adım daha ileri taşımak istediklerini söylerken belediye başkanı Hüseyin Tavlı’ya yönetim kurulu adına teşekkürlerini ifade etti.

“Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımımıza maddi ve manevi desteğini esirgemeyen, vakti müsait oldukça uzak yakın deplasmanlarımızda yanımızda bulunan, takımımızı ilçemizin dışarıda gönül elçisi ilan eden ve bugün makamında oyuncularımızı ağırlayan Ünye Belediye Başkanımız sayın Hüseyin Tavlı’ya misafirperverliği ve maddi manevi destekleri için kulübümüz yönetim kurulu ve sporcularımız adına minnet ve şükranlarımızı iletiyoruz”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI ÖMER YILDIRIM VEFAT ETTİ Aslen Hızarbaşı Kumarlı Mahallesinden merhum Yusuf Yıldırım’ın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir