https://www.unyegundemhaber.com/

KADİR İNANIR FELÇ GEÇİRDİ…

Ordulu (Fatsalı) Ünlü aktör Kadir İnanır’ın felç geçirdikten sonra acil ameliyata edildiği belirtildi. Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, ameliyatının başarılı geçtiğini söyledi ve “Yoğun bakımda, durumu stabil” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sinema sanatçısı Kadir İnanır’ın sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu.

Açıklamada, “Bu sabah Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine bilinci kapalı olarak getirilen Kadir İnanır, tıkalı olan serebral arter damarının başarılı bir operasyonla açılmasının ardından yoğun bakıma alınmış; entübe edilmiş ve uyutulmuş olarak takibine karar verilmiştir” denildi.

Bakan Koca, Kadir İnanır’ın sağlık durumuna ilişkin X hesabından açıklamada bulundu. Koca’nın açıklaması şöyle:

“Bu sabah Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine bilinci kapalı olarak getirilen Sayın Kadir İnanır, tıkalı olan serebral arter damarının başarılı bir operasyonla açılmasının ardından yoğun bakıma alınmış; entübe edilmiş ve uyutulmuş olarak takibine karar verilmiştir. Klinik seyri ve beyin görüntülemeleri değerlendirilerek uyandırılması planlanmaktadır. Değerli sanatçımızın ailesine, tüm sevenlerine bu üzücü olay sebebiyle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.”

Hakkında: TOLGA

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir