https://www.unyegundemhaber.com/

Kan Bağışına Vatandaşlardan Destek

Kahramanmaraş merkezi yaşanılan deprem sonrası Türkiye’nin dört bir köşesinden kan bağışı devam ederken, Ünye’de de vatandaşlar duyarsız kalmadı.


6 Şubat sabahı yaşanılan Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen deprem nedeniyle gün birlik günü nedeniyle vatandaşlar kan bağışı kampanyasına ilgi gösterdi. Onlarca gönüllünün yanı sıra bir çok eğitim kurumu çalışanlarının destek çıktığı kampanyaya duyarsız kalmayanlar Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda kan bağışına destek çıktı
Kan bağışı nedeniyle yaşanılan afetin bir kez daha birlik günü olması gerektiğine dikkat çeken Ünye Şehit Taner Kart Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Hayri Köroğlu, “Ülke olarak çok büyük bir afet yaşadık. Gönlümüz her zaman depremde etkilenen vatandaşlarımızın yanındadır. Elimizden gelen desteklerin yanı sıra bu günde kan bağışına destek çıktık. Herkesi bu desteğe davet ediyoruz. Ülkemizin temel ihtiyaçlarından birisi olan kanın önemini her zaman bilmeliyiz. Depremden etkilenen vatandaşlarımızı ilçemizde ağırladık ve yaşadıkları bizleri çok etkiledi. Bu yüzden birlik ve beraberlik adına elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz” dedi.
Kan bağış kampanyasının iki gün daha süreceği öğrenildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir