https://www.unyegundemhaber.com/

KENTİN YENİ SESİ ŞAHANE RADYO

Kentin yeni sesi sloganıyla yayın hayatına başlayan 91.1 frekansından dinleyenlerle buluşan Şahane Radyo’nun açılışı Ünye Bedesten önünde düzenlenen ve yoğun katılımla gerçekleşen görkemli bir programla yapıldı.

Medya Ajans bünyesinde 15 yıldır okurlarla buluşan Ünye Kent Gazetesi’- ailesine katlan Şahane Radyo’nun açılışı, siyasi partilerin Ünye Belediye Başkan adayları başta olmak üzere çok sayıda davetliyi bir araya getirdi. Şahane Radyo İmtiyaz Sahibi Ali Öztürk, radyo hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını, kente yeni bir ses getirmenin heyecanı içinde olduğunu ifade ederek, “Bu radyo ile Ünye’nin, Ordu’nun sesine ses katmayı hedefliyoruz” dedi.

Bölgede radyo severlerle buluşan Şahane Radyo, “Kentin Sesi” başta olmak üzere yayın döneminde sürpriz radyo programlarıyla da sosyal medya hesapları üzerinden yapılacak canlı yayınlarla, stüdyo konuklarıyla kente yeni bir heyecan katmayı hedefliyor.

Ünye Bedesten 2. katta hizmete başlayan Şahane Radyo’nun açılış töreni, Bedesten önünde düzenlenen görkemli programla gerçekleşti.

Siyasiler, iş insanları, sivil toplum kuruluşu başkan ve temsilcileri, daire amirleri, basın mensuplarıyla birlikte çok sayıda kişinin katıldığı açılışta farklı görüşler de bir araya gelerek Şahane Radyo’ya ses oldu.

Gelecek Partisi Bursa Milletvekili Kani Torun, Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Hüseyin Tavlı, Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Duyar, CHP Ünye Belediye Başkanı adayı Cumhur Öztürk, İYİ Parti Ünye Belediye Başkanı adayı Ahmet Arpacıoğlu, Büyük Birlik Partisi Ünye Belediye Başkanı Adayı Zeki Fidan, Saadet Partisi Ünye Belediye Başkanı adayı Muhammed Samed Lacivert, Gelecek Partisi Ünye Belediye Başkan adayı Tevrat Korkmaz, BBP Ordu İl Başkanı Durmuş Zor, Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Av. Erkan Temiz, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral, Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin, Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Başkanı Mehmet Üstündağ, AK Parti Ünye Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu, Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın, Ordu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Ünye Radyo Yayıncılar Derneği Başkanı Oney Flash FM Sahibi Hakan Korkmaz, Ünye Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Ünye Kadastro Müdürü Alparslan Çelik, Ünye Kaymakamlığı Yazı İşleri Şefi Akın Karagöz, Ünye KYK Müdürü Atika Birol ve çok sayıda kişi katıldı.

Canik Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı, Ünye Kent Gazetesi ve Şahane Radyo İmtiyaz Sahibi Ali Öztürk, konuşmasına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak ve davete katılan misafirlere teşekkür etti.

Şahane Radyo İmtiyaz Sahibi Ali Öztürk, radyoculuk hayali olduğunu, bugün de bu hayali gerçekleştirmenin mutluluğu ve gururunu yaşadığını ifade ederek, şunları söyledi: “Geçmişten günümüze benimde diğer arkadaşlarım gibi radyoculuk hayalim vardı. Radyoculuğa Hakan Korkmaz’ın sahibi olduğu Oney Flash FM’de Program Yorumcusu, Haftanın Yorumunda Gazeteci-Yorumcu ve Kentin Sesi Programı ile başladım. Ünye Radyo Yayıncılar Dernek Başkanımız, aynı zamanda Oney Flash FM Sahibi Hakan Korkmaz’a yaptığımız programlar nedeniyle teşekkür ediyorum. Yine birlikteliğimiz sürüyor. Odak noktamız Ünye. Haftanın Yorumu Programı son hızıyla devam edecek. Radyolar, birbirlerinin rakibi değil. Gazetelerde rakip değil. Sosyal Medya yayıncıları ya da sahipleri de birbirlerine rakip değildir. Ne kadar çok basında seslilik olursa, o kadar demokrasinin sesinin çok çıkmasını da sağlar. Her basın kuruluşu kendi alanında büyür ve bulunduğu yere o oranda hizmet eder. Radyo hayalimin gerçekleşmesine önemli katkı sağlayan beni radyoyla buluşturan Ünyespor eski Başkanı ve bu radyonun eski sahibi Osman Karayiğit’e, radyonun eski sahiplerinden Hamza Alp’e de teşekkür ediyorum. Katkılarıyla radyoma kavuştum.”

Belediye Başkan adaylarının tebrik konuşmalarının ardından açılış kurdelesi siyasiler ve 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle kadınların da katılımıyla kesilerek açılışı gerçekleşti.

Hakkında: ziya

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir