https://www.unyegundemhaber.com/

KİRAZLİMANI :1 ÜNYE FUTBOL KULÜBÜ :3

U-15 ligi A grubunda mücadele eden Ünye Futbol Kulübü deplasmanda karşılaştıkları Kirazlimanıspor karşısında 3 puanı 3 golle aldı. Bu sonuçla adını play-off grubuna yazdırmayı başaran mavi-siyahlılarda hedef şampiyonluk.

Ordu Fatih Sultan Mehmet Spor kompleksi Karşıyaka Tesislerinde oynanan müsabakada Mustafa Göktürk Doğuş düdük çalarken Fatmanur Uzunca ile Songül Demir yardımcılıklarını yaptılar.

Karşılaşmaya İsa Tuğra İmece, Serkut Taha Çakır, Ahmet Yasin Duranoğlu, Miraç Akif Güven, Yunus Emre Altun, Mehmet Efe Öztürk, Metehan Tombaş, Alper Akyüz, Baturalp Cora, Yiğithan Güler, Yiğit Tepe onbiri ile çıkan Ünye Futbol Kulübü takımında Enes Ergül, Beyazıt Utkan Ayvaz, Mert Ali Yeşiltepe, Yiğit Özcan, Bahadır Çelik ve Tufan Aydın oyuna sonradan dahil olan isimler oldular.

Maçın başından sonuna kadar oyunun kontrolünü elinde tutan mavi-siyahlılara galibiyeti getiren golerin altında Yunus Emre Altun, Ahmet Yasin Duranoğlu ile Mert Ali Yeşiltepe’nin imzası vardı.

-Şentepe; “Hedefimiz final!”-

Ünye Futbol Kulübü U-15 takımı antrenörü Erdal Şentepe oyuncularının lig boyunca göstermiş oldukları performanstan dolayı memnun olduğunu belirttiği açıklamalarına şu şekilde devam etti; “Kirazlimanı maçı ile ligi bitirmiş olduk. Öncelikle oyuncularımızın göstermiş oldukları performanstan dolayı memnunuz. Ancak daha iyisini yapacak kalitemiz var. Bunun için öncelikle hedefimiz çok dikkatli bir şekilde play-off maçlarına konsantre olarak adımızı finale yazdırmak istiyoruz. Ardından ise şampiyonluk kupasını alıp ilimizi Türkiye finallerinde temsil etmek istiyoruz” dedi.

-Lig perdesi kapandı. Sırada play-off var!-

U-15 liginde iki grupta oynanan müsabakalar sonunda gruplarında ilk dört sırayı alan takımlar play-off müsabakalarında karşı karşıya gelerek isimlerini finale yazdırmak için mücadele edecekler. 21 Mart Salı günü oynanacak ve Ünye derbisine de sahne olacak play-off müsabakalarında eşleşmeler ise şu şekilde oluştu;

Ünye Futbol Kulübü-Ünye 1957 Spor
Orduspor 1967 – Esnafspor
Demirspor – Kabadüz Belediyespor
52 Orduspor Fk – Galataspor

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

28 İLDE FETÖ OPERASYONU

28 İLDE FETÖ OPERASYONU İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara merkezli Ordu dahil 28 ilde FETÖ’nün …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir